-
حمید جان سلام
دستت درد نکنه لطف کردی جوابم رو دادی واقعا کارت حرف نداره.
حمید جان هر وقت دستت رسید و سرت خلوت شد یه توضیح کلی در مورد اصطلا حات بالا بده.
یه سوال دیگه هو داشتم . میخوام بدونم فرق CPU های intel با هسته northwood با prescott در چیه و کدامش بهتره .
بازم ممنون . :) :)
-
سلام رضا جان خواهش ميکنم شما لطف دارين
چشم رضا جان من کم کم و سره فرصت و در تاپيک های مختلف کم کم توضيح ميدم
رضا جان هسته يه Northwood هسته ی قديمی تر CPU های اينتل هست که نسل جديد Prescott هست و البته Gallatin هم امده!
مسلما Prescott خيلی بهتر هست چون حدود 70 ميليون ترانزيستور بيشتر از Northwood داره در ضمن به تاپيک مقالات در مورد CPU های اينتل برو اونجا هسته يه Prescott رو بچه ها برسی کردن Prescott هسته يه 90nm هست که Northwood هسته يه 130nm هست که خيلی تکنولوژی پيشرفته تری نسبت به Northwood هست و Performance و مصرف برق و همچی يه اين 2 تا فرق ميکنه
-
حميد جان سلام
و ممنون :) :) :)
-
سلام حمید جان
یه سوال داشتم .
اقا حمید سیستمهای 64 بیتی شرکت intel برای PCها کی به بازار میاد . چون من میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم ولی گفتم
یکدفعه سیستمم رو به 64بیتی INTEL ارتقا بدم.
با تشکر :P
-
سلام رضا جان 64 بيتی های اينتل ببين تو خارج که 1 ماه هست به بازار آمده و تا 6-7 ماه ديگه هم تو ايران مياد ،ولی احتمالاً قيمتشن بالاست يعنی 2.8 اش حدود 250.000 البته
هنوز هيچی دقيق مشخص نيست! ولی حالا حالا ها 32 بيتی های اينتل جواب ميدن و مشکلی نخواهند داشت
-
HamidFULL, سلام و خيلي ممنون :D :D :D
-
حمید جان سلام
حمید جان شرمندم این مدت شما رو خیلی اذیت کردم
اقا حمید میخواستم بدونم CPU:2.40 Prescott:FSB/533:cache1mb از نظر سرعت و قدرت به پای
CPU:2.40 northwood :FSB/800:CACHE/1MB میرسه .حمید جان اگه برات زحمت نمیشه یه مقدار در این مورد توضیح بده
ممنون میشم .اقا حمید این SMBus 2.0 support یعنی چه یه مقدار هم در این مورد توضیح بده .
با تشکر
-
سلام رضا جان اولاً اين مشخصاتی که شما گفتی اشتباه است من اصلاح ميکنم :
CPU 2.4C Prescott FSB800 cache1mb
CPU 2.4B northwood FSB533 CACHE1MB
عزيز اولی يعنی 2.4C خيلی قدرتمند تر از دومی هست به چند دليل 1 اولی HT داره ولی دومی نداره
2 اولی هسته يه Prescott هست ولی دومی Northwood و اخر اولی Clock 200MHz هست ولی دومی Clock 133MHz
-
حمید جان سلام
ممنون اقا حمید که جوابم رو دادی .
اقا حمید یه سوال دیگه هم داشتم . امروز داشتم برای چندمین بار مقالت را درمورد پردازندهای اینتل می خوندم یه سوال برام
پیش امد حمید جان اگه بخوایم یه سیستم رو به 64بیتی ارتقاء بدیم فقط باید CPU رو به 64بیتی ارتقاء بدیم یا باید مادر بورد و
قسمت های دیگه رو هم عوض کنیم اگه برات زحمت نمیشه یه مقدار در این مورد توضیح بده .
بازم ممنون
-
سلام رضا جان خواهش ميکنم بابا شما مارو شرمنده ميکنی
عزيز برای 64 بيتی موضوع ايی که مطرح ميشه اينه که شما بايد از Chipset ايی که 64 Bit ساپرت ميکنه استفاده کنی
مثل intel 915P و برای رم هم چون نياز به پهنای باند زياد هست بايد از DDR2 استفاده کنی البته از DDR هم
ميشه استفاده کرد البته اين به Chipset بستگی داره
ولی بقيه قطعه ها مشکلی ندارن البته سيستم عامل هم بايد 64 بيتی باشه
مثلاً برای اينتل Socket LGA775 توانايی 64 bit رو داره و Chipset 915 به بالا هم 64 بيتی ساپرت ميکنن
البته رضا جان من فقط در مورد اينتل گفتم