پارسال واسه x360 هم یه فایل گذاشتند واسه دانلود که همون تک فایل رو به به صورت data روی dvd رایت میکردیم
خبری نیست از این فایل واسه 360 ؟!!
Printable View
پارسال واسه x360 هم یه فایل گذاشتند واسه دانلود که همون تک فایل رو به به صورت data روی dvd رایت میکردیم
خبری نیست از این فایل واسه 360 ؟!!
دوستان کسی با IDM الان دانلود می کنه؟؟ مال من با IDM دان نمی کنه.
واسه من میشه با IDM
دارم برای pc شو ميگيرم ولی سرعت پايينه 7 ساعت ديگه تمومه lol اينترنته داريم؟
دمو بازی روی دشبورد LIVE هم قرار گرفته.
با آدرس:
Game Marketplace -> Titles A-Z -> E – EA Sports FIFA 12
توجه: اگه دستگاه شما کپی خور شده هست رفتن به LIVE توصیه نمیشه.
توجه 2 :
بعضی از کاربرا هنگام نصب دمو با مشکلی مواجه شدند که بجای نصب بازی FIFA 11 روی سیستمشون اجرا میشه،اگه با چنین مشکلی مواجه شدید از فایل های ذخیره بازی FIFA 11 روی سیستمتون نسخه پشتیبان تهیه کنید.بعد FIFA 11 رو پاک کنید بعد از اون دمو رو نصب کنید.
ضمنا منبع هم fifasoccerblog.com هست،همچنین منبع لینک های دانلود در پست صفحه قبل.
دقیقا من متوجه این قسمت نمیشم . یعنی چی ؟ چرا ؟نقل قول:
توجه: اگه دستگاه شما کپی خور شده هست رفتن به LIVE توصیه نمیشه.
سلام بچه ها یکی که pes رو دانلود کرده هم فیفا رو میخواد دانلود کنه..
یه نقد تپل بین این دوتا بنویسه بدون اینکه جانب داری کنه من خودم تا فردا نمیتونم دانلودش کنم مگرنه یه نقد خوب مینوشتم
میگن MS دوباره شروع کرده موج جدید بن راه انداخته!نقل قول:
ما هم شنیدیم،امتحان نکردیم. :27:
سلام.
خوب دموی فیفا رو دان کردم از همون لینکی که دوستمون گزاشته.با idm هم دان کردم.الان در حاله نصب هستم فقط امیدوارم کار کنه.
بعد از سالیانه درازی که پ ی س بازی کردم این اولین سالی هست که همدموی پ ی س رو گرفتم و هم فیفا.بعد از چند دست بازی کردن میام یه مقایسه از پ ی س و فیفا میزارم.
Here is a text file with this file you can play 6min game and on highest DIFFICULTY.
how to use:کد:http://www.multiupload.com/K751LFKTRW
copy the text file to -
Program Files\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game