سلام
پاورت مشکل نداره از این لحاظ
Printable View
سلام
پاورت مشکل نداره از این لحاظ
قسمت پشتیبانی سایت ایسوز با توجه به قطعات سیستم شما پیشنهاد :نقل قول:
Your Recommended Minimum Power Supply is 550 Watts
البته این مقدار نیاز در زمان حالت لود کامل هست و با دو عدد فن + رایت دی وی دی و دو هارد.اگر با استفاده از جدول گرین هم حساب کنی به بیشتر از این چیزا میرسی.
پس به نظر من شما حداقل باید پاور 650 وات به بالا بگیرید. یا اینکه کارت گرافیک کمتر برداری:20:
میتونی استفاده کنی ولی فکر کنم افت امپر و ولتاژ توی حالت فول لود داشته باشی و پاور به شدت داغ کنه.
آخه از TI خارج شم نمی تونم جواب بگیرم که :41:
از یه طرف هزینه کافی ندارم بخوام پاور عوض کنم.
چون توی نرم افزار MAYA من رم کم میارم و می خوام با این وضع 4 گیگ رمم بندازم.
البته با همین پاور.
یعنی نمیشه ؟ نمی تونم ؟
دوستمون AMD SYSTEM پاورش با پاور شما برابره.و سیستمشون جمعا توی حالت لود 500 وات میخواد(با توجه به انلاک سی پی یو و 125 وات مصرف سی پی یو ).به نظر من همیشه از پاور پیشنهادی هم 150 وات بیشتر بردارید تا توی گذشت زمان مشکلی پیش نیاد:8:نقل قول:
عزیزم میدونم برای 3d max و مایا میخوای...
منظورم این بود که برا چه کاربردی میخوای برا رندرینگ یا چی...
فکر میکنم تازه مکس و مایا رو شروع کردید درسته ...
به طور کلی خرید گرافیک به این صورت برا مکس رو اصلا پیشنهاد نمیدم..
شما بگو بیشتر با این برنامه ها چه کارهایی انجام میدی تا راهنمایی کنم چون من خودم سه بعدی کارم....
دقیقا من تازه واردم و تازه شروع کردم به این کار استادی که به ما تدریس میده
در ای باره چیزه نگفته فقط من که سیستمم رو گفتم براش گفت یه گرافیک بگیر همین که من نظر روی 560ti و 285 بود
که 285 نیست میمونه 560ti. حالا تا اونجایی که میشه با توجه به پاورم راهنماییم کنید.
من هم گرافیک می خوام هم 4 رم با وجود این که پاور 530ab هستش و کانفیگ سیستمم نوشتم.
پیشنهاد من به عنوان کسی که خودم توی این کار واردم( البته کوچیک همه ی شما):نقل قول:
دقیقا من تازه واردم و تازه شروع کردم به این کار استادی که به ما تدریس میده
در ای باره چیزه نگفته فقط من که سیستمم رو گفتم براش گفت یه گرافیک بگیر همین که من نظر روی 560ti و 285 بود
که 285 نیست میمونه 560ti. حالا تا اونجایی که میشه با توجه به پاورم راهنماییم کنید.
من هم گرافیک می خوام هم 4 رم با وجود این که پاور 530ab هستش و کانفیگ سیستمم نوشتم.
از نظر من با خرید این کارت عملا پول خودت رو انداختی توی جوب اب...
به طور کلی کارت گرافیک در دو چیز توی کارهای سه بعدی ماثره یکی در ویوپرت و یکی در رندر ( متها نه هر رندی)....
کارت گرافیک در ویوپرت باعث میشه که شما توی صحنه های سنگین نرم تر توی ویوپرت حرکت کنی...
حالا این برای صحنه های خیلی سنگین هست که فقط کارتهای کوادرو قدرت زیادی توی این زمینه دارن و خرید کارتهای معمولی برای
اینکار نوعی حروم کردن پوله...
در رندر هم بیشتر مبتدی ها از وی ری استفاده میکنن که توش اصلا کارت گرافیک تاثیری نداره...
جمع بندی من اینه که شما یا یه کارت کوادرو بگیر ( که اصلا برای کارهای معمولی خریدش پیشنهاد نمیشه من خودمم استفاده
نمیکنم) یا اینکه به جای خرید این کارت رم و cpu رو ارتقا بدید که صد در صد از گرافیک قوی برای شما واجبتره...
موفق باشید...