مشکل از کجاست این خطائی که واسه من میده
نقل قول:
موقه بالا اومدن ويندوز کليد f8 رو بزنيد و از اون منو گزينه Disable automatic restart... رو بزنيد
بعد شماره اروري که مي ده رو اينجا بزاريد.
دمت گرم کارت درسته
خداییش ما ایرانی ها نمیدونم چرا قبل اینکه اصلا بفهیم مشکل از چیه مدام نظر میدیم و کل قطعات کامپیوتر بدبختو می سوزونیم:13::13::13:
من از این روش استفاده کردم و مشکل این خطا رو نمایش میده همون خطای صفحه ابی معروف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل فکر نکنم سخت افزاری باشه چون یک ویندوز سرویس پک 2 روش نصبه و قبلا این ویندوز که سرویس پک 3 هست کار می کرد یهو اینجوری شده و اون صفحه لود xp را نشان میده ولی سیستم بالا نمیاد و ریستارت میشه
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگین ویندوز عوض کن که عمم اینو می دونه این ویندوزو میخام هر جور شده حفظش کنم حتی ریپیر هم کردم ولی هیچ فرقی نکرد و با کاسپر اسکای ویروس کشی هم کردم ولی انگار نه انگار:41:
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم لا اقل تو ایران کسی راه چاره ای برای این مشکل داشته باشه
نقل قول:
سلام دوست خوبم
راجع به ریست شدن سیستم ، آره تقریبا میتونم بگم که با این کار میشه فهمید که مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری ، چون داخل BIOS هیچ فعل و انفعالی نیست و به همین خاطر اگه باز اونجا هم رست بشه معلوم میشه که یکی از قطعات سخت افزاری کشش نداره و به خاطر Security بیشتر سیستم ریست میشه.
این رو کاملا با اطمینان نگفتم چون یک سری نکته ی دیگه هم هست ، مثلا اگه داخل BIOS ریست نشه شاید باز هم مشکل سخت افزاری باشه ، چون فشاری به قطعه ی سخت افزاری نمیاد ، و شاید در هنگام لود سیستم به خاطر فشار بیشتر این اتفاق میفته ، باید مرحله به مرحله همه چیز رو از آزمون و خطا امتحان کرد
وقتی سیستم بالا نیاد قضیه فرق میکنه ، مثلا اگه BSOD باشه میتونه هم نرم افزار هم سخت افزار شامل رم ، هارد ، درایور و .... بشه ....
پس این رو با اولی تفکیک کنین
موفق و پیروز باشین
Take Care:40:
از سیف مود هم بالا نمی یومد و اونجا هم همینطوری ریستارت می کرد
در ضمن من کل پوشه برنامه ها و پوشه درایورهای نصب شده در این ویندوز خراب شده ام را با استفاده از ویندوز دومم به یک جای دیگه انتقال دادم تا هیچ کدوم از انها اجرا نشن و اگه مشکل از نصب اون نرم افزار ها یا درایورها است ویندوز بالا بیاد ولی بازم فرقی نکرد
بلاخره من خسته شدم و از خیرش گذشتم و یک ویندوز جدید نصب کردم و الان هیچ مشکلی ندارم
ولی امیدوارم کسی واقعا برای حل این مشکل روشی قطعی پیدا کنه تا دیگه واسه کسی این اتفاق افتاد
مجبور به تعویض ویندوز نشه
چون من خودم مغازه کامپیوتر دارم زیاد ویندوز نصب می کنم و بعضی وقتها بعضی از مشتری هام با این مشکل مواجه می شن و مثلا یک بک اپ مهم در داخل یک نرم افزار دارن خاب با نصب ویندوز اونم از بین میره و طرف ممکنه از بابت اون خیلی متضرر بشه
چون فکر نکنم لا اقل تو ایران کسی راه چاره ای برای این مشکل داشته باشه و همه روشها صرفا فرضیه و احتمالات هستند و هیچ کدوم جواب ندادند:41: