برنامه ی cpu-z رو دانلود کنید و از تب مموری قسمت channels سینگل یا دوال بودن رمها رو نوشته....نقل قول:
سلام من مادر بردم asus p5g41tmlx و دو تا رم 2 گيگ adata با باس 1333 دارم.از كجا بفهمم كه دوال چنل هست يا نه؟
Printable View
برنامه ی cpu-z رو دانلود کنید و از تب مموری قسمت channels سینگل یا دوال بودن رمها رو نوشته....نقل قول:
سلام من مادر بردم asus p5g41tmlx و دو تا رم 2 گيگ adata با باس 1333 دارم.از كجا بفهمم كه دوال چنل هست يا نه؟
يعني من كار خاصي نبايد انجام بدم؟؟خودش اتومانيك دوال ميشه؟نقل قول:
رمها رو روی اسلاتهای همرنگ قرار بدید...نقل قول:
يعني من كار خاصي نبايد انجام بدم؟؟خودش اتومانيك دوال ميشه؟
مادربردم كلا 2 تا اسلات رم داره و تا 8 گيگ رو ساپورت ميكنهنقل قول:
دوست عزیز به نظر من UMAX DUALL CHANEL 8GB 1600 بگیر عالیه.و روی دوتا اسلوت هم به صورت دوال میتونی نصب کنی.قیمتشم 80 :8: بازده خوبی هم داره.امتیاز رم رو ببین:46: همه میگفتن UMAX بده من خریدم عالیه :10:نقل قول:
به این ادرس برید و دان کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
پس فقط باید رمها رو روی اسلات قرار بدی و تموم.نقل قول:
خودش مادربرد اگه از این فناوری پشتیبانی کنه ردیفش میکنه.
سلام
آیا 3 تا رم 2 گیگ tripl سرعت بیشتری داره یا دو تا 4 گیگ dual?????
از نظر کارایی که همان 2 تا چهار گیگ دوال کارایی بیشتری داره اما از لحاظ پهنای باند رم سه کاناله روی چیپ x58 intelنقل قول:
از دو کاناله پهنای باند بیشتری داره .
سلام
من یک پک tripl 2 گیگ خریدم و یک 2 گیگ مثل همئن داشتم پس شد 4 تا رم 2 گیگ
توی کاتالوگ مادربورد high performance را گفته بود که اگر 4 تا رم دارید چگونه نصب کنید.من هم همانطوری نصب کردم و سیستم هم 8 گیگ رم را می شناسه اما cpu-z بصورت triple نشون میده! می خواهم بدونم درسته یا اینکه یکی از رمها داره تک کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
ببینید رم ها از لحاظ سرعت مثلا 1333 و تایمینگ مثلا cl-9-9-9-24 و ظرفیت باید یکی باشند شما چک کنید اگه یکی بودنقل قول:
واز اخرین نسخه cpu-z یعنی 1.58 استفاده کنید. ویه شات ازقسمت memory نرم افزار بذارید.