آخرین آپدیتش کدوم میشه؟لینکش هست بزارید؟نقل قول:
Printable View
آخرین آپدیتش کدوم میشه؟لینکش هست بزارید؟نقل قول:
من که مشکل سیو ندارم.البته من بازی رو به همراه اپدیت دانلود کردم.شاید ماله شما مشکل داره.
شما از کجا دانلود کردی؟به نظر شما نسخه blackbox سایت p30day مشکلی نداره؟من نسخه skidrow رو گرفتم.سیستم سیوش چجوری مرحله ای یا باید جای خاصی بری تا سیو بشه؟نقل قول:
من نسخه ی blackbox رو دانلود کردم که خودش اپدیت 1 و کرک سالم رو داشت.
تبلیغ نیست این:
من از سایت دانلودها گرفتم.
سیو رو دقیق خودمم نمیدونم.فقط وقتی کارم تموم میشه میام بیرون بعدا که میام می بینم همونجای قبلیه.:31:
چون دکمه ای برای سیو ندیدم.
ارزش دانلود داره با این گرافیک خسته و داغونش ؟ :دی
ارزش که داره و بازی متوسط رو به خوبی هست !!:20:نقل قول:
+
پیشنهاد میکنم نسخه ی 1.700 گیگابایتی black box رو دانلود کنید !! چیزی از بازی کم نشده فقط کیفیت ویدئوهاش 50 % کاهش پیدا کرده :20:
سجاد لینکو بده بیاد:20::20:نقل قول:
امیدوارم خلاف قوانین نباشه:31::20:نقل قول:
محتوای مخفی: لینک دانلود نسخه ی فشرده ی Black Box
در ضمن این نسخه اپدیت شماره ی 1 بازی + کرکش که کلی باگ و مشکل بازی رو رفع میکرد رو همراه خودش داره و نیازی به دانلود و نصب جداگانه نداره:20:و همراه با نصب این نسخه اپدیتش هم نصب میشه :20:
-نه! کمپانی سازنده اعلام کرده که نسخه ای که لیک شده و مشکل دراه برای US ریلیز شده ، ولی برای مناطق دیگه نسخه کامل رو ریلیز میکنن، که قرار بود همین جمعه پیش باشه. احتمالا تو روزهای آینده نسخه Proper منتشر میشه.نقل قول:
همین لینکی که دوستمون در بالا گزاشتن رو دانلود کنید و بعد از نصب بازی, آپدیت بازی رو هم نصب کنید و بعدش دیگه مشکلی ندارید.