که منم این جریان رو رد کردم . نگاه بفرمایید همون صفحه رو .نقل قول:
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
بنده هم همین رو میگم ولی نمیخوان قبول کنننقل قول:
Printable View
که منم این جریان رو رد کردم . نگاه بفرمایید همون صفحه رو .نقل قول:
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
بنده هم همین رو میگم ولی نمیخوان قبول کنننقل قول:
به همین سادگی... :دینقل قول:
که منم این جریان رو رد کردم . نگاه بفرمایید همون صفحه رو .
عزیز دل مگه من گفتم فریم ریتش کمه که برای من بنچمارک فریم ریت میزاری :20: من میگم به علت به وجود اومدن لگ و تیک در برخی عنوان ها در کل بهتره GTX 560 SLI رو با همین قیمت و با پرفرمنس پایدار تر تهیه کنیم!نقل قول:
تو اکثربنچمارکها که خوب جواب داده عرفان جان این کراس فایر 6870 .
موفق باشید.
اولی خیلی بهتره ولی پاورش زیاده 885 یا حتی 785 هم کافیهنقل قول:
AMD بود ارزون تر در میومد . و کاش رم های بهتری هم بنویسی .
دیگه مغزم کار نمیکنه بخوام خودم از اول بنویسم
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
به همین خوشمزگینقل قول:
منم گفتم هیچ ساتی در مورد لگ چیزی نگفته چطوریه که تامز فقط لگ توش میبینه در حالی که فریم اصلا زیر 90 نیومده ؟ خب لگ یعنی چی ؟ فرضا من نمیدونم شما به من بگو . مگه نباید برای لحضاتی فریم زیر 30 بیاد یا مثلا فریم 10 باشه که بازی یه لحظه گیر کنه ؟ اگه لگ غیر از اینه به من بگو .نقل قول:
عزیز دل مگه من گفتم فریم ریتش کمه که برای من بنچمارک فریم ریت میزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من میگم به علت به وجود اومدن لگ و تیک در برخی عنوان ها در کل بهتره GTX 560 SLI رو با همین قیمت و با پرفرمنس پایدار تر تهیه کنیم!
موفق باشید.
شما بیشتر موفق باشید
عزیز در همون تاپیک توضیح میدم!نقل قول:
منم گفتم هیچ ساتی در مورد لگ چیزی نگفته چطوریه که تامز فقط لگ توش میبینه در حالی که فریم اصلا زیر 90 نیومده ؟ خب لگ یعنی چی ؟ فرضا من نمیدونم شما به من بگو . مگه نباید برای لحضاتی فریم زیر 30 بیاد یا مثلا فریم 10 باشه که بازی یه لحظه گیر کنه ؟ اگه لگ غیر از اینه به من بگو .
:18: لطفا کمی آرومتر و راحت تر بحث رو ادامه بدیم... تا مسیر خودشو حفظ کنه و به بی راهه نره!نقل قول:
شما بیشتر موفق باشید
ممنونم!:10:
موفق باشید.
ای بابا مگه من حرفی زدم ؟ منفی میگیری حرفا رو عرفان جان .