بله درسته لبه های دوربین تیز شدند . مرسی از توجه دوستان . و اینکه چرا نمیشه فایل به پستم پیوست کنم ؟ چون عضو جدید هستم نمیشه ؟
Printable View
بله درسته لبه های دوربین تیز شدند . مرسی از توجه دوستان . و اینکه چرا نمیشه فایل به پستم پیوست کنم ؟ چون عضو جدید هستم نمیشه ؟
كار زيبا و با مشقتي هست خسته نباشي :11:
واير كار رو از مكاني دگر ديدم.بيش از حد هاي پلي هست و دليلي كه باز باعث شده بعضي جاهاش تيز شه استفاده از اج لوپ زياد و نزديك بهم هست.اون قسمتاي دور لنز رو به جاي مدل كردن ميشه ديسپليس كرد
در كل كار خوبي هست.به نظرم رندر هم خيلي عالي هست
موفق باشي
مرسی دوست خوبم . به هر حال هر کار تمرینی هست و تجربه برای کارهای بعدی که نظرات مفید دوستان رو در کارهای بعدی استفاده کنم.
نه کلا برای کاربرای عادی پیوست و لینک دادن بسته اس
کم و کاستی های کار رو بچه ها گفتن ولی بذار منم نظر خودم رو کلی بگم.
معایب
1- نورپردازی نباید از پشت آبجکت باشه.
2- چون آبجکتت یه آبجکت کوچیک و پر جزئیاته بهتره که از روبرو رندر بگیری و یا اگه میخوای هنری بگیری معمولا آبجکت های کوچیک رو از نمای مورچه میگیرن و معمولا نماهای خارجی و ساختمون رو از نمای بالا میگیرن
3- آبجکت هایی که وقت گذاشتی روشون نباید blur کنی چون فقط وقت خودت رو تلف کردی برای مثال اون عینکی که اون پشت هست رو اگه یه آبجکت خیلی ساده و لی تو همون سایز بسازی و بلورش کنی یه همچین چیزی درمیاد.
حالا جذابیت های کارت
1- مدلینگت خیلی عالی شده و مهمترین چیزی که رعایت کردی تناسب هستش. ( از بلوپرینت استفاده کردی؟ )
2- متریال هات کاملا واقعی هستن ولی بدلیل نورپردازی هم رنگ دیده میشن
3- جزئیات رو خیلی خوب پیاده کردی
بازم منتظر رندر دومتم :46:
سلام
مدل سازی خوبه ، گرچه یکمی ابعاد ها غیر عادی بنظر میرسه
رندر سایه ها عالی شده
آفرین
فقط احساس میکنم مدل دوربین اگه توی نور باشه بهتر جلوه کنه و بعقیه جاها کم نور
blur مدل های پر جزئیات پشتو خیلی کم جلوه کرده ، حیفه
ممنون دوست خوبمنقل قول:
نورپردازی از پشت آبجکت نیست از دو منبع نور یکی در بالا یکی روبرو استفاده شده .و فکر میکنم بهتره بجای استفاده از نماهای معمول کمی سنت شکنی کنیم و باز هم تاکید میکنم من میخواستم رفرنسم رو شبیه سازی کنم چون کارم رو از روی یه عکس ساختم . رندر دیگه ای هم از این کار قرار میدم که در نمای روز هست .
از دو عکس دوربین برای تنظیم کلی مقیاس کار استفاده کردم .
چون کار سیاه و سفید هست درجات رنگی متریال ها یکسان میشه و این امر طبیعی هست .
سپاس از توجه شما دوستم
ممنونم از شما و اینکه مدل های پشت خیلی ساده و کم جزئیات هستند .نقل قول:
بزودی رندر جدید رو هم قرار میدم . تشکر بابت نظر دهی شما دوست خوبم