به نظر من صبر كن تا 2012 تا نسخه دوم اينتل با نام ايوي بريج بيايد كه از ترانزيستورهاي سه بعدي هم استفاده مي كند. البته نسخه دوم بولدوزر در اواسط 2012 و نسخه سوم آن هم در سال 2013 مياد (اعلام رسمي خود شركت)
Printable View
به نظر من صبر كن تا 2012 تا نسخه دوم اينتل با نام ايوي بريج بيايد كه از ترانزيستورهاي سه بعدي هم استفاده مي كند. البته نسخه دوم بولدوزر در اواسط 2012 و نسخه سوم آن هم در سال 2013 مياد (اعلام رسمي خود شركت)
با درود
دوستان آیا کسی میدونه که CPU های بولدوزر وارد بازار شده یا نه؟من شنیدم که قرار بوده برای اول سپتامبر بیاد؟
ممنون
متاسفانه تا 12 اکتبر تاخیر خورده من الان موندم چیکار کنم با این سیستم گازوئیلی که رو دستم مونده تا یک ماه دیگهنقل قول:
:18:
امروز تو یه سایت خارجی قیمت تایید شده توسط amdبرای پردازنده های بولدزر که حالا قراره12اکتبر عرضه بشند رو دیدم جا خوردم244ذلار برای8150و204دلاربرای8120وبرای شش هسته ای هم قیمت177دلاروزده:20:
موندم وقتی میخواد تو ایران وارد بشند با چه قیمتی به فروش میرند دیگه خودتون میدونید که تو این ایران پهناور ما اوضاع از چه قراریه:8:
امیدواریم فاصله با قیمت جهانی تفاوت چندانی نکنه:10:
به نظر من هم ارزش صبر كردن رو داره
اينطوري يه نسل جلوتر مي افتي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موندم وقتی میخواد تو ایران وارد بشند با چه قیمتی به فروش میرند دیگه خودتون میدونید که تو این ایران پهناور ما اوضاع از چه قراریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدواریم فاصله با قیمت جهانی تفاوت چندانی نکنه
بله اوضاع خيلي خرابه
اميدوارم قيمت ها واقعي بشن
میگم من میخوام یه مین با ساپورت am3 بخرم این سری که میخواد بیاد س.کتش چه مدلیه ؟یهنی الان مینی نیست اینم ساپورت کنه؟
چرا از برند های گیگا و ایسوس و ازراک چند مدلی هستنقل قول:
گیگا که کلا گرونه نمیخوامنقل قول:
ازراک چطوره ؟چند مدلشو دیدم خوب بودن امکاناتش نسبت به قیمت اما جای ساتا 1 دونه توی برد بود!
ایسوز چنتاشو زیر 150 معرفی کنید ممنون
اگه شرکت AMD بد قولی نکنه فردا چهارشنبه باید این پردازنده های جدیدش رو لانچ کنه(12 اکتبر).من که بی صبرانه منتظرم