یک بار با Adobe Creative Suite Cleaner Tool تست کنین ببینین چیزی رو میشناسه!
Adobe Creative Suite Cleaner Tool
http://www.uploadbaz.com/wynqrr6r02tz
Printable View
یک بار با Adobe Creative Suite Cleaner Tool تست کنین ببینین چیزی رو میشناسه!
Adobe Creative Suite Cleaner Tool
http://www.uploadbaz.com/wynqrr6r02tz
فابل دانلود شده رو اجرا کردم و cmd باز شد en رو نوشتم بعدش y رو نوشتم و بعد از اون از لیستی که اوورد cs4 رو انتخاب و اینتر رو زدم بررسی کرد و گفت با موفقیت به اتمام رسید و اینحرفا و سز 4 و دوتا چیز دیگه رو شناسایی کرد .حالا چی؟
بعد رفتم دوباره افتر 4 رو نصب کنم باز همون اررور لعنتی رو داد
در ضمن مثله قبل مسیر نصب رو به صورت کاستمایز نمیاره و مسیر c/prog.../adobe رو نصب میکنه
عملکردم صحیح بوده؟
اگه میشه یه تصویر از قسمت processes در task manager بزارید تا ببینیم چی میشه !!
شما یه یوزر جدید ایجاد کنید ببینید می تونید اونجا نصبش کنید؟
اگه شد ... میشه اطلاعات این یوزر رو به یوزر جدید منتقل کرد ,امتحان کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجوری شد
من خوده یوزر رو از نوع ادمینیستراتور قرار داده بودم
اگه اين اتفاق براي من مي افتاد, من:
1- سعي مي كردم هر طوري شده برنامه Windows Installer CleanUp Utility رو اجرا كنم.
2- متن ارور و شماره اش رو تو گوگل وارد مي كردم و سعي مي كردم بفهمم مشكل از كجاست.
3- تو رجستري و درايو C سرچ مي كردم و تمام مواردي رو كه به After Effect و Adobe مربوط بودن رو حذف مي كردم. همچنين با دقت بيشتري فايلهاي msi رو كه داخل پوشه ويندوز هستند مي گشتم.
4- به دنبال يه فايل log مي گشتم تا دقيقا ببينم چه اتفاقاتي در حين نصب افتاده.
5- با برنامه هاي مونيتورينگ مثل Procmon و multimon فايل نصب رو زير نظر مي گرفتم و به دنبال نشانه اي از نصب ناقص قبلي مي گشتم و اون كليد يا فايل رو حذف مي كردم تا برنامه نصب فكر كنه كه اين اولين باره كه داره برنامه رو اين سيستم اجرا مي شه.
با Malwarebyte antimalware سیستمتون رو اسکن کنید.نقل قول:
در ضمن با run as administrator اجرا کنید و موقع اجرا آنتی ویروس رو غیرفعال کنید.
یک راه ساده و قطعی و تضمینی پیشنهاد میدم
ویندوزتو عوض کن ! :31:
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
ببین مشکل از تاریخ سیستمت نیست یه بار ببرش عقب ببین درست میشه
system restore خاموش بود به گذشته نمیشد برگشت داد همچنین هیچ راهی جز همون ویندوز عوض کردن کارساز نبود
واقعا از دوستان صمیمانه تشکر میکنم اما متاسفانه راه حلها کارساز نبود
مگر اینکه یه نرم افزاری فقط برای پاک کردن این توسط ادوب ساخته بشه .مثله همون آنیستالر کاسپراسکای
درکل همون وبندوز جدید رو نصب کردم
ممنونم