دوستان عزیز سلام. بابت راهنمایی ها و کمک هاتون واقعا ممنون.
سوال من اینه که اگه بخوام واسه ادامه تحصیل برم آمریکا چی کار می تونم بکنم؟
هرکسی هر اطلاعاتی داره واقعا و از صمیم قلب ممنون میشم در اختیار منم بذاره.
من شرایطمو میگم ، شما بگین بهترین گزینه واسه من کدومه:
1. لیسانس معماری دارم از یه دانشگاه غیرانتفایی. البته پایان نامه م مونده که تا بهمن اونم حله.
2. معدلم بالای 16.5 میشه به احتمال خیلی زیاد.
3. زبانم عالی نیست ، اما علاقه ی خیلی خیلی زیاد و کشش زیادی تو این زمینه دارم و می تونم برم دنبال مدرک زبان.
4. وضع مالیم متاسفانه خوب نیست و نمی تونم رو کمک خونواده حساب کنم. (و می دونم با این وضع مالی حتی فکر آمریکا رفتن هم سنگ بزرگ برداشتنه :47: اما چه کنم که پرروام و امیدوار :31: )
5. از اونجایی که اول واسه کاردانی خوندم بعد کارشناسی و از اول عمرم کنکوری بودم دیگه حسی واسه شرکت تو کنکور ارشد ندارم فعلا (البته مجبور شم می خونم حتما ، اونم یه گزینه خوبه :20: )
6.علاقه ی خیلی زیادی به کشور آمریکا دارم. (نمی دونم چرا اما just USA)
7. یه گزینه که به نظرم مهمه اینه که عمه م آمریکاس (LA) و میتونم تا حدودی روش حساب کنم. حداقل واسه جا و مکان تا وقتی که مستقل شم)
8. عمه م می گفت واسه تحصیل اگه گرین کارت داشته باشی هزینه تحصیلت خییییییییلی کمتر میشه ولی بدون اون کلی می افتی تو خرج. و میگفت که میتونم کار بگیرم واسه خرجای دانشگام. حالا سخت یا آسونو نمی دونم.
9. حالا می خوام لاتاری شرکت کنم ، اگه نشد برم دنبال ویزای تحصیلی. که نمی دونم هرکدوم ازینا چقد ممکنه طول بکشه.:13:
درکل هرچی لازمه بدونم ممنون میشم در اختیارم بذارین. پیشاپیش بگم که می دونم با این شرایطی که من دارم یه جورایی رفتن محاله اما می خوام سعیمو بکنم ، شاید جواب گرفتم :46: