اگه بخوان این کار رو کنن حداقل باید یه ماشین استانداردبا این قیمت تولید کنند بعد بگن بیاین پراید رو بردارند اونا رو بدند.البته به هیچ وجه
Printable View
اگه بخوان این کار رو کنن حداقل باید یه ماشین استانداردبا این قیمت تولید کنند بعد بگن بیاین پراید رو بردارند اونا رو بدند.البته به هیچ وجه
سلام
من شنیدم ، زیر 85 حق خروج از استان رو نداره !
85 و به بالا هم باید ABS داشته باشه
درسته این حرف دوستان ؟
منم شنیدم . ولی منطقی نیست آخه . می دونید چند درصد از مردم پراید دارن ؟ می دونید اگه این حرف تحقق پیدا کنه ، پراید و دیگه 3 میلیونم معامله نمی کنند ؟ فکر نمی کنم واقعیت داشته باشه . :41:
مگه میشه . هنوز توی چاده ها مردم دارن با موتور و 3 پاچه مسافرت میکنن . بعد بیان پراید که خودروی درصد بسیار بالایی از مردم هست از از مسافرت بین استانی منع کنند !!!!!!! بیشتر شبیه جک میمونه تا خبر .
صحبتش بود. اما در حد تهدید پلیس برای شرکت سایپا بود که اگه شرکت سایپا ایمنش نکنه پلیس این کار رو انجام میده. دیدین که تحدیدشونم جواب داد و توی این ماشین یه تغییرات جزیی دادن
پلیس اگه راست میگه و قدرت داره جلوی سایپا وایسته که ماشین با کیفیت بده دست مردم ولی چون زورش به کله گنده ها نمیرسه به مردم فشار میاره و هر روز یه تهدید تازه میکنه واقعا اگر پرایدهای مدل پایین رو استانی کنن ضررش به سایپا میرسه یا به مردم؟
اگه پلیس راست میگه اول بیاد چاله وچوله های اتوبانها رو پر کنه تا با سرعت بالا مجبور به رد کردنشون نباشیم چند روز پیش یه 206 برای اینکه یه چاله بزرگو بتونه رد کنه چپ کرد و این اتفاق جلوی چشم افتاد هر جند اگه داخل چاله هم میفتاد صد در صد چرخش در میومد
بقول دوستمون پلیسها فقط به مردم میتونن فشار بیارن
قبول دارم خیابونها پر از دست انداره اما وظیفه پلیس پر کردن اونا که نیست.نقل قول:
حداقل همین که داره فشار میاره و شماره گذاری نمی کنه خیلی از خودروها رو یه جورائی مقابله می کنه با این خودروسازهای ....باز هم خوبه.
خدا کنه. ولی فکر نمیکنم تغییری داده باشن به غیر از ABS. بدنه هم فکر کنم افتضاح تر شده باشه.نقل قول: