سلام
منم samsung 2085p دارم led هست
تماما عالیسه به جز یک مشکل!
تو طراحی رنگ ها رو موجی نشون میده
هر جاشو تنظیم کردم مشکل حل نشد ویندوزمم 7 هست و کارت گرافیکم evga 560
کسی اطلاعی از ان مشکل داره
Printable View
سلام
منم samsung 2085p دارم led هست
تماما عالیسه به جز یک مشکل!
تو طراحی رنگ ها رو موجی نشون میده
هر جاشو تنظیم کردم مشکل حل نشد ویندوزمم 7 هست و کارت گرافیکم evga 560
کسی اطلاعی از ان مشکل داره
چند وقت پیش توی وبلاگ مادیران به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یه مدل مانیتور بنام E2281VR و امکانات ویژش آشنا شدم . گفتم به شما هم بگم اگه بودجش رو دارین راجع به این مدل شک نکنین . متنش رو براتون میذارم :20:
مانیتور Super LED فوق العاده زیبای E2281VR عنوان "زیباترین مانیتور باریک دنیا" را از آن خود کرده است. این مانیتور دارای پایه ظریف و شکیل با رنگ ویژه و دکمه های لمسی جذاب بوده و رزولوشن نمایشگر آن Full HD است.
نمایشگر این مانیتور دارای ویژگی 10 مگا کنتراست می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل اتصال کابل هایی که به این مانیتور فوق العاده زیبای 22 اینچ متصل می شوند، بر روی پایه مانیتور قرار دارد و به این ترتیب ظاهر میز شما را منظم تر از همیشه نشان می دهد. این مانیتور فوق العاده باریک و کم مصرف مجهز به قابلیت Super Resolution است.
Super Resolutionنقل قول:
یعنی رزلوشن این مانیتور بالاتر از فول اچی دی 1080*1920 هست ؟!!
دوست عزیز Full HD بالاترین رزولوشنه و Super Resolution بودن این مانیتور ، یک تکنولوژی هست که باعث میشه تصویر Full HD در بهترین کیفیت نمایش داده بشه .نقل قول:
اینم تعریف Super Resolution هست که توی وبلاگ مادیران دیدم:
Super Resolution : معمولا زمانی كه یك تصویر از اندازه اصلی خود در صفحه نمایش بزرگ تر می شود، دچار افت چشمگیری در كیفیت و وضوح تصویر می گردد. در مانیتور E2281VR با فناوریSuper+ Resolution برخلاف تكنولوژی های رایج درسایر نمایشگرها ، كدری ، نویز و حاشیه های دندانه دار تصویر كه در مرحله بزرگ شدن تصویر بوجود آمده است را بدون افزایش شدت رنگ تصحیح میکند .
دوست من همونطور که عرفان جان توضیح داد Super Resolution یک تکنولوژیه که در مانیتور E2281 میشه شاهکارش رو به وضوح فهمید. به نظر من e2281 الآن یکی از لوکس ترین مانیتورای بازاره :40:نقل قول:
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
البته دوست عزیز به نظر میرسه رزولوشن بالاتر از Full HD هم داریم
رزولوشن 1440* 2560
که البته هنوز خیلی فراگیر نشده ولی خوب میشه گفت کیفیتش از Full HD هم بیشتر
من فکر کردم شاید این مانیتور همچین رزولوشنی داره که خوب این طوری نبود
خواهش میکنم :) shahin جان درسته ولی من منظورم آن چیزاییه که عرفه و جا افتاده وگرنه فکر کنم حتی مانیتوری با تکنولوژی نانو !!! هم توی ایران باشه ولی واسه ما و بودجه های معقولمون همینا کفایت میکنه .نقل قول:
آره علی جان باهات موافقم :46: سامسونگ داره با تبلیغاتش بالا میاد .نقل قول: