اینجوری که من دیدم این Asus قوی تره اینطور نیست ؟ میخوام یک چیز بخرم فردا پشیمون نشم دوباره خرج برداره برام ! میزان فضا ، رم ، Cpu برام مهم هستن .
Printable View
اینجوری که من دیدم این Asus قوی تره اینطور نیست ؟ میخوام یک چیز بخرم فردا پشیمون نشم دوباره خرج برداره برام ! میزان فضا ، رم ، Cpu برام مهم هستن .
ببخشید متوجه نشدم نت بوک مدنظرتون هستش . به نظر من سر کیسه رو شل کن و Asus Eee PC 1215B بگیر .
اون مدل 1215B که اول معرفی کردم سی پی یوش از Acer D257 ضعیفتره ولی بجاش رزولیشن HD و صفحه 12 اینچ و گرافیک قوی تر و رم 2 گیگ داره و همچنین قیمت بالاتر:31:نقل قول:
اون مدلی هم که تو امضام هست که همه چیش عالیه، تاپیکش هم هست. ولی قیمتش میره بالای 500
Asus Eee PC 1008 که اول پیشنهاد دادی ( خوشگله :دی ) اون قیمت چنده + امکانات !؟
هر چی فکر میکنم ، به اینن تیجه میرسم برا نت بوک نباید اینقدر هزینه کرد ... !؟ نظر شما چیه ؟
اون نسبت به امکاناتش قیمتش کمی بالاست فقط مزیتش خوشگل بودنش هست قیمت فکرکنم زیر 500 باشه.نقل قول:
با کانفیگ cpu n550 و رم 1 و هارد 250
نظرمن را میخوای بدونی اصلا روی قیافه و ظاهر هزینه نکن. بیشتر دنبال کانفیگ باش!!
آره ، به همین نتیجه رسیدم :دی
نظرت راجب به این تبلت چیه ؟ lenovo x220
این تبلت که اصلا فکرشو نکنین :دی قیمتش بین 1.5 تا 2 میلیون هست.نقل قول:
مشکل هزینه ندارم ، ولی برا نت بوک زورم میاد زیاد هزینه کنم :31: حالا چطوریاست این ؟
از نظر کانفیگ که امکانات خوبی داره هرچند که نسبت به قیمتش گرونه، ولی فکرکنم گرافیک مجزا نداشته باشه و آنبورد باشه ... اگه قصد خرید داری ریویوهای خارجی را حتما نگاهی بنداز.نقل قول:
خیلی ممنون بابت لطفی که کردی ، فعلا این Acer رفته تو مخم :دی کارامو راه میندازه احتمالا میگیرمش ... احتمال گرفتن تبلت هم زیاده اگر قطعی شد برا اونم مشورت میکنم .
خیلی لطف کردی . :11: