دوستان ببخشید زیاد حرف زدم و اینکه داستان شد ببخشید دیگه بخدا انتخاب سخته خاستم مث همیشه کمکم کنید مرسی اگه کل حرفام بخونید و نظر بدین
Printable View
دوستان ببخشید زیاد حرف زدم و اینکه داستان شد ببخشید دیگه بخدا انتخاب سخته خاستم مث همیشه کمکم کنید مرسی اگه کل حرفام بخونید و نظر بدین
به حرف فروشندها گوش نکن که معمولا ضرر میکنی سامسونگ جدیدتره با مشخصات بالاتر و از نظر تنظیم رنگ و نور بهتر و قویتره بین این دوتا یک کدوم بگیر اگرم سیستم بایین باشه در رزولیشن بالا به مشکل میخوری مدل دقیق کارت گرافیک رو بگین
LED=SAMSUNG BX2285 PLUS=285
LG 22" W2261VP=250
دوست من منم با توضیحاتتون 2285 انتخاب کردم همه چیش میزونه و تو شهرم قیمته 299 میده؟؟؟
ولی الجی 226ای پی اس همه چیش خوبه بجز پاسخگوییش 5 هس 345 تومنه
سوال من اینه که 2 میلی باید بگیرم دیگه
چون قیمته سام کمتره نگران شدم نکنه بدرد نمیخوره چون دوتا پورت اچ دی داره همه چیزشم خوبه ولی 299 هس ارزونتر از الجی هس
من برای پی اس 3 میخام به سیستمم نخورد فقط به کنسول وصل میکنم
الجی 2 میلی پاسخ ال سی دی میمونه که خودتون گفتید 250 هس
کارت گرافیکم جیفورس ای جی پی 5200 هس
سوالم اینه به سیستمم وصل کنم تصویر میپره پرش داره کاریش نمیشه کرد؟؟ مانیتورم که خراب نمیکنه اگه وصل کنمش 2285 به سیستم ؟
حرف اخر میمونه الجی 2261 که 2 میلی هس وسام 2285 که سام بخرم خوبههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نسبت به 5 میلی 226 ای پی اس الجی 345 تومنی هم بهتره؟؟؟؟؟ مرسی بگید بخرم بره پی کارش
فقط یکی لینک 2285 سام بزاره ال ای دی هس مه من مشخصاتش خوب بخونم تو نت نیست نه سام سرویس هیجا
Samsung+BX2250 مدل جهانی بدون تغییر نام هست
سرعت پاسخگویی بسیار سریع 2 میلی ثانیه - Wide + DVI - Full HD - HDMI 1.10/000/000
سیستم شما متاسفانه جواب گو نیست حتی اگر رزولیشن بایین بیارید شاید باز هم مشکل داشته باشید مانیتور از 19 به بالا با رزولیشن بالا به مشکل میخورید
پس برای سیستمم مانیتورم عوض نمیکنم برای پی اس 3 استفاده میکنم فقط
وصل کنم ب سیستمم مانیتور خراب میشه؟؟ دقیقا چی میشه؟ خروجی صدا هم داره مانیتور که اچ دی وصل کردم صدا بتونم بگیرم برای کنسول ؟
پس دیگه 2285 بخرم حله
نقل قول:
برای بی اس 3 خوبه وصل کنی رزولیشن بالا جواب نمیده تصویری خراب رزولیشن بایین میلرزه و.... خلاصه تصویر صاف و شفاف نداری آره به نظر من حله
وصل کنم مانیتورم که خراب نمیشه ولی لرزش بده یک سوالی کارت ای جی پی بالا تری نمیشه وصل کنم رو سیستمم حل بشه 128 هس گرافیکم 5200 جیفورس اگه هس چنده گرافیک جدید تر
نشدم بیخی پی اس و فیلم میبینم به پلیر وصل میشه 2285 با پورت کاپوزیت میگن تلویزیونی داره؟
خروجی صدا داره مانیتور برای کابل اچ دی وصل کنم صدا بگیرم از مانیتور برای بازی؟؟
.
مرسی برم که بخرم چند روز دیگه مرسی از همه و شما
نقل قول:
احتمالش زیاده چون به مانیتور فشار میاد نه سیستم قابلیت ارتقا نداره با 300 تا 400 یک سیستم جدید میشه نه فقط hdmi داره اگر با این شرایط میخوای سامسونگ صفحه قبل با این مدل البته aoc رزولیشن بایینی داره و full hd نیست همون سامسونگ 350 خیلی بهتره
led=AOC 22" V22=290
سلام
یعنی یک احظه وصل کنم کنم مانیتور خرایب میبشه؟ حتما میدونید که نمیشه رو سیستمم پس وثل نمیکنم. همون 2285 میگیرم ولی فقط به پی اس وصل میکنم اصلا برای پی اس مانیتور میخام بخرم که بازی کنم باهاش. مانیتور 350 چی هست گفتید؟ 2285 تو شهرم 299 میدن زیاد گرون میدن؟
2285 پورت دی وی ای هم داره به پلیر دی وی دی وصا نمیشه؟
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
یک چیزی نگید این جا جاش نیست یک کیس کامل بخرم چند میشه جدید.گفتم لپتاپ بگیرم لازم شد کیس نگیرم برای بازی کنسول بهتره
میشه ریز سیستم جدید بدی هر کدون با قیمت چند میشه کلا مرسی با 300 400 میشه؟