خمیر مایه ات خاکه .اسمت انسانه. خودت (روحت ام )نفس خداهنقل قول:
من تسلیم کسی که حرف خدا با چالز داروین مقایسه میکنه حرفی برا گفتن نمیمونه....
Printable View
خمیر مایه ات خاکه .اسمت انسانه. خودت (روحت ام )نفس خداهنقل قول:
نه دوست عزیز همچین چیزی نیست...هیچ کسی از خاک آفریده نشده که من بخوام دومی باشمنقل قول:
خمیر مایه ات خاکه .اسمت انسانه. خودت (روحت ام )نفس خداه
در ضمن اینجا اصلا بحث مقایسه بین خدا و چارلز داروین نبوده...من گفتم شما اطلاعی از فرگشت ندارین.
همین صحبت اخرتون هم دلیلی شد بر حرف بنده.
یکی از بزرگترین مشکلات ما ایرانیا اینه که ندونسته راجبه همه چی اظهار نظر میکنیم...
شاید دو تا کتاب درست و درمون هم نخونده باشیم(اونم 2 صفحه یا بیشتر!) ولی از انرژی هسته ای گرفته تا آشپزی نظر کارشناسانه(!) میدیم!:D
این مشکل کماکان تو این انجمن هم مطرحه...
دوستانی که تازه عضو میشن هیچ نگاهی به پست های قبل نمیندازن و فقط میان یه پست(که قبلا 32^10 بار راجبش بحث شده) میدن و دوباره جنجال میندازن.. و بعد دوباره غیب میشن!
اول اینکه برای بار 52522600 ام: "علم رو با دین قاطی نکنین!"
جامعه ی علمی از یه نظر شبیه مسجد(!) میمونه: قبل از ورود به مسجد باید کفش هاتو در بیاری.... قبل از ورود به بحث علمی هم باید عقاید دینیتو بذاری کنار (و واسه خودت نگه داری و مطرح نکنی)!
دیگه نمیخوام در این مورد بحث رو کش بدم چون مطمئنن مجبور میشم "قوانین انجمن مربوط به عدم بحث درباره مذهب" رو بشکنم...
کاملا درسته! سود که نرسوندن هیچی، ضرر هم رسوندن!نقل قول:
هر وقت این دو تا با هم قاطی شدن هیچ سودی رو به کسی نرسوندن.
دوست عزیز شما یا مفسر قرآن هستی و یا با نویسنده ی قرآن در این مورد صحبت کردی! (و یا اصلا قرآن رو نخوندی!)نقل قول:
خدا تو قران از هرچی حرف زده از گذشته اینده حال .تو هیچ جا نگفته غیر از زمین موجود دیگه ای هست .
اینجا جاش نیست ولی: تو همون قرآن هم قرار نیست بیاد مستقیم بگه آدم فضایی وجود داره... اتفاقا خیلی از شبه-پژوهشگران(که منتظرن یه چیز علمی اثبات شه و بیان اون رو به قرآن ربط بدن!) از چندین آیه تفسیر هایی که میکنن که اتفاقا به وجود موجودات دیگه خیلی هم اشاره میکنه!
پس بگذریم...!
اسب که خوبه! باید سوار شتر میشدیم!:Dنقل قول:
اگه میخواستیم به حرف خدا و کتب دینی باشیم که الان باید همچنان سوار بر اسب میشدیم
در مورد عنوان سوال این تاپیک هم اولا هنوز از نظر علمی به هیچ نتیجه ای نرسیدیم(حتی یه باکتری هم تو جاهای غیر از زمین پیدا نکردیم) دوما درباره این موضوع یه تاپیک جداگونه با نزدیک 300 صفحه هست که میتونید به اون مراجعه کنید و خیلی از ابهاماتتون رو هم برطرف کنید...
ره این تاپیک به ترکستان هست!
+
بیگانه ها - UFOs ؛ علم در برابر شبه علم [ پیش از فعالیت پست اول را مطالعه بفرمایید!] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
الف) قوانين مربوط به قرار دادن مطالب علمي جديد:
1- به جستجو در فهرست مقالات بپردازيد و در صورت اطمينان از نبود تاپيكي داراي موضوع مشابه با موضوع مطلب شما، به ايجاد تاپيك جديد اقدام نماييد. در صورت عدم رعايت اين قانون تاپيك شما با تاپيك مشابه قبلي ادغام و در صورت ادامه ی روند طبق چارچوب بخش علمی رفتار خواهد شد!
شيعه و منبر مسجد شناسي در انجمنهاي علمي پي سي ولد جايي نداره
تاپيك قفل شد.