-
خوب این کینکت اساس کارشو من قبلا خیلی دنبالش رفتم
چندتا مشکل اساسی داره
اولیش تو عمق حرکاته
وقتی روبروش وایسادی حرکات دست رو به سمت طرفین خیلی خوب در میاره ولی برای حرکات دست به سمت جلو و عقب خیلی میلنگه
دوم اینکه به حرکات اعضای ریزتر حساس نیست
مثلا انگشتا و اگه خیلی هم بخوان کار کنن روش با کیفیت پایینی انگشتا رو تکون میده
بازیهایی هم که تو اکس باکس هست بر اساس حدود حرکت دست و پا کار میکنه و حرکاتش اگه دقت کنید از پیش آماده شده است و مثل دقیقا حرکت دست و پای خود شخص نیست
در کل خیلی مونده تا پیشرفت کنه و به جایی برسه که بخواد جای موشن کپچر بگیره
-
شهاب توی اون فیلمی که دوستان گزاشتن اینطور که معلومه فاصله ها رو هم تشخیص میده !
یعنی طرف دستشو که میاره جلو ، آبی میشه و بدنش که دور تره سبز رنگ !!
البته خوب لنگ که باس بزنه ، هر چی باشه بدون تکنولوژی های پیشرفته داره حرکتو تشخیص میده
-
با حرف شهاب کاملا موافقم... توی عمق ضعیفه ، البته نه خیلی ولی به هر حال ضعیفه... نکته اصلی اینه که همون طور که شهاب گفت اعضای ریز رو نمیتونه تشخیص بده... مثلا انگشتا... به نظرم خیلی نباید انتظار موشن کپچرو ازش داشت ، فقط میشه به عنوان یه کنترلر گیم با تکنولوژی بالا روش حساب کرد...
-
حالا به نظر شما میشه ازش برای ساخت حرکات یک بازی استفاده کرد؟؟؟
کسی نخریده خودش عملا انجام بده؟؟؟
راستی ضعیفیش چه جوریه ؟؟یعنی میشه با یکمی و رفتن تو 3d max درستش کرد ؟؟
-
اصل اینه که حرکت اصلی رو داشته باشیم ویرایشش که دیگه آب خوردنه
ولی تو سال 2011 قسمت گرافیک (به طور کلی) خیلی پیشرفت کرده و الان پردازشگرهایی مثل APU اومده
الان که شما این تاپیکو زدید متوجه شدم در آینده نزدیک استفاده از دستگاهای موشن کپچر تو خونه دیگه رویا نیست با قیمت های بسیار پایین
بزودی هر کس میتونه انیمیشن های خیلی خفن با سرعت بالا درست کنه خیلی عالی میشه
-
-- کردن نمیخاد
نرم افزار Brekel Kinect Setup v0.36 رو دان کردم
و پلاگین Brekel Kinect MoBu Device v0.12 واسه Motion Builder ولی گرافیک خیلی قوی میخاد که بتونه تصاویر اچ دی که کینکت میفرسته رو پردازش کنه تا از طریق MotionBuilder فایل FBX رو ببری توی max. جایی که تست رو انجام میدی باید نورش زیاد باشه و..... زیاد یادم نمیاد چون یه سال پیش انجامش دادم.
نرم افزاراش توی این لینکه
کد:
http://www.brekel.com/?page_id=160