منم همین مشکلو دارم درایور لن رو دوباره نصب کردم با usb وصل میشه با لن وصل نمیشه. مودم وایرلس خریدم میخوام با لن وصل شم نمیشناسه لن رو میگه unplog چراغ لن رو مودم و پشت کیس هم روشن میشه اتصال برقرار نمیشه
Printable View
منم همین مشکلو دارم درایور لن رو دوباره نصب کردم با usb وصل میشه با لن وصل نمیشه. مودم وایرلس خریدم میخوام با لن وصل شم نمیشناسه لن رو میگه unplog چراغ لن رو مودم و پشت کیس هم روشن میشه اتصال برقرار نمیشه
سلام به همه دوستان. من هم یک همچین مشکلی دارم، اما فرقش اینه که خودم این مشکل رو واسه خودم درست کردم. چند وقت پیش اومدم از سر کنجکاوی مودم ADSL رو آپگرید کنم. مدل مودم zyxel P-660RU-T1 v2 هست. اولش اومدم از کانفیگ مودم بک آپ گرفتم. وقتی خواستم مودم رو با فایلی که از خود سایت زایکسل گرفتم آپگرید کنم، هرکاری کردم ارور میداد. فکر کردم به خاطر اسم فایل آپگرید هست که این ارور رو میده. بعدش رفتم و اسم فایل رو به اسم همون بک آپی که گرفتم تغییر دادم، یعنی اسمشو rom-0 کردم، و آپلود زدم. از همون موقع دیگه نمیشه هیچ کاری کرد. هرچی سعی کردم، ریست سخت افزاری کردم نشد که نشد. رفتم و تمام روشهایی که برای آپلود فریمور مودم به روش نرم افزاری هست رو خوندم و همشونو بکار بردم. ولی باز هم خبری نشد. Telnet,TFTP, Cute FTP هیچکدوم جواب ندادن. حتی وقی ای پی مودم رو pingl میکنم، پیغام Transmit Failed میده. فکر میکنم آی پی مودم عوض شده باشه. از چراغ های مودم، فقط چراغ Usb همیشه روشنه و چراغ lan فقط زمانی که کابل lan بهش وصل باشه روشن میشه. حالا میدونم این مودم با قیمت ناچیزی که داره ارزش این همه وقت تلف کردن رو نداره، ولی من تو اینجور مسائل آدم لج بازیم. دوست دارم خودم درستش کنم و تجربش رو با بقیه دوستان درمیان بذارم. حالا هرکی تو این زمینه تجربهای داره، یا اینکه میدونه چجوری میشه آی سی فلش مودم رو دوباره پروگرام کرد، لطف کنه و تجربش رو با شریک بشه. قبلاً یه همچین مشکلی با یه ----- داشتم که آی سی فلشش خالی شده بود. با صرف یه هزینه ناچیز یه کابل جی تگ واسش درست کردم و آی سی فلشش رو روی برد پروگرام کردم. میخوام بدونم همچین روشی واسه مودم وجود داره یا نه؟؟؟؟