تاپیک گذاشتم که اگه جایی میشناسید آدرس بدید نه اینکه دعوا کنید و بحث الکی را بندازید:13:
Printable View
تاپیک گذاشتم که اگه جایی میشناسید آدرس بدید نه اینکه دعوا کنید و بحث الکی را بندازید:13:
چه بکش بکشیه اینجا!!:34:
حالا ماله هرکی هست و هر کیفیتی داره کار ندارم.بیاد منطقی باشیم.
اگرم گیر بیاد که بعید میدونم ،قیمتش غیرواقعی هست و عملا کردن تو پاچت... اونم بدون هیچ خدمات پس از فروش که برای یه خرید چند ملیونی واجبه.:3:
این خرید عاقلانه نیست وقتی میشه سری گیم ایسوس -حالا شاید باکیفیت یکم کمتر- رو با قیمت واقعی تر ،با بهترین گارانتی و بی دردسر خریداری کرد.
خواهشا دوستان روی برند تعصب نداشته باشند! اونقدری هم که فکر میکنید الین ویر شاخ نیست! قبول دارم که بهترین هست ولی دیگه تفاوت اونقدر نیست که بقیه برندها پراید باشند و الین ویر بنز !
سری M17 R2 رو چندوقت پیش توی یک فروم دیگه 3.200 میفروختن که به هیچ عنوان ارزش خرید نداشت و کارایی G73SW که الان 1.950 هست ، به مراتب بالاتر از اون هست.
نقل قول:
من کسی رو دارم که برات از اون ور آب بیاره ... تو چه حدود قیمتی میخواهی ؟:27:
به آقا محسن خوبید شما؟ لپ تاپتون چی شد؟ نزاشتی ریویوو رو ها؟نقل قول:
حتما کسی که میفروخته اسمش دا.... بوده
اینترنت رو پر کرده این بنده خدا
نقل قول:
سلام. ممنون . هنوز نرسیده دستم . تا اواخر هفته باید برسه . از شانس بد من به محض اینکه من پول رو واریز کردم G74 توی سایت xoticpc ، روش برچسب Back Order خورد! یعنی تموم کردن! البته هفته قبل دوباره آوردن و به همین خاطر خرید من یک هفته و نیم عقب افتاد!
طرف رو پشیمون کردم گفتم برو ASUS G53SW بخر.............خودشم راغب شد بره بخره حالا دیگه نمیدونم..........من واسه خودم نمیخواستم واسه کسی میخواستم.....از این پول ها نداریم بدیم که
با سلام . عزیزان ممنون میشم در صورتی که قصد مشاوره دارین اقدام به ایجاد تاپیک جدید کنید و از ادامه مباحث قدیمی خودداری کنید . هم چنین ارجاع و قرار دادن لینک سایت های متفرقه ممنوع است .
تاپیک قفل شد