c6_01 گوشیه خوبی نیست من دیروز300فروختمش یک ماهم نداشتمش
بهترین انتخاب ویو2 هست و خیلی از ویواز وx6بهتره
Printable View
c6_01 گوشیه خوبی نیست من دیروز300فروختمش یک ماهم نداشتمش
بهترین انتخاب ویو2 هست و خیلی از ویواز وx6بهتره
والا من امروز wave 2 خريديم 175 تومان
گوشي خوبيه دوربين خوب و فيلم برداري عالي و كيفيت صداي خوب
ولي اگر ملاكت خط بالای باشه حتما ويو 2 بخر .
وگرنه ملاكت نرم افزار هستش روي سيتم عامل بادا حتي 1 درصد هم حساب نكن فكر كن جاوا هستش گوشيت در واقع سيمبين قديمي نوكيا 100 برابر بادا هستش . مگ ر اينكه بادا 2 بياد بعدم حالا تا كي برنامه نويس بيان واسش برنامه درستي بنويسن خدا عالمه ؟ يه دیكشنري كامل انگليسي به فارسي 100 تا مكافات داره ولي واسه سيمبين و اندرويد از هر برنامه تنوع تا دلت بخواد رایگان هست حالا بعضي ها مي گن سيستم عامل نوپايي بادا و آينده داره ولي ما قراره الان از گوشي لدت ببریم نه حالا تا کی واسش نرم افزار رایگان خوب بنویسن نه پولی .
ولي بازيهاي خوبي داره اونم بايد هك بشه كه براي ويو 2 دردسر داره بايد فريم ورك عوض كني اونم ديگه ساپورت فارسي اصلا نداري مگر ويو 1 بگيري كه اونم گرونه .
دركل جاي شما باشم با كله مي رم گلگسي جيو مي خرم و از اندروید نهایت استفاده را می کنم .
من خودم الان ویو 2 گرفتم تنها چیزی ارومم می کنه همین دوربین خوب و فیلم برداری عالی و صدای خوبشه .
وگرنه یاد سیستم عامل مسخره بادا که می فتم از انتخابم ناراحت می شم .
در کل دوست عزیز براساس توقعاتت گوشی انتخاب کن .
موفق و پیروز باشی
البته شرمنده گوشی دوست من که 270 خریده C6 بود نه C6-01 که بنظر من گوشی خوبی نیست . اگه سیستم عامل برات مهم نیست Wave II بنظر من عالیه:27:نقل قول:
من هم c6-1 رو پیشنهاد می کنم البته شاید عکاسیش در بعضی مواقع به پای ویواز نمی رسه ولی صداش از اون بلندتر و بلا کیفیت تره فیلمبرداریش بهتره صفحه لمسی ش خیلی از ویواز سر تره سیستم عامل ویواز از اول مشکل داشت
سلام من بین گوشی گالکسی آیس و اچ تی سی والدفایر گیرکردم واسم مهم اندروید باشه دوربینش فلاش داشته باشه وای فای باشه صداشم بالا باشه
مرسی دوستان . وای یعنی ویو 2 نگیرم ! من تازه به این راضی شدم ! احتمالا برم همون ویواز بگیرم !
به نظر من هم بی خیال ویواز شو خودم قبلا داشتم هم سیستم عامل منسوخ داره و هم این که توسط سونی ساپورت نمیشه فقط دوربینش و فیلمبرداریش خوبه من خودم قبلا ویواز داشتم فروختمش خیلی زود ادم رو خسته میکنه الان میخوام گالاکسی جیو بخرم به نظر من تا این رنج بهترین گوشی همین هستش
زیر 300 بهترین انتخاب WAVE II هست. در ضمن s5250 wave 2 با s8530 wave II فرق میکنه قیمتشون همنقل قول:
مرسی دوستان . وای یعنی ویو 2 نگیرم ! من تازه به این راضی شدم ! احتمالا برم همون ویواز بگیرم !
حدود 150 تومن اختلاف داره و امکانات wave II خیلی خیلی بیشتره.
دقیقا همون چیزی هست که میخوای احتیاجی به اپدیت نداره خودش اکثر فرمت های ویدیویی رو با بهترین کیفیت راحت پخش میکنه
صدا و دوربین خیلی خوبی داره کیفیت و بزرگی صفحه نمایشش فوق العاده هست باتریش هم خوبه. تو همه ی این مواردی
که گفتم نسبت به بقیه گوشی های این رنج سرتره.
سلام به نظر شما سامسونگ گالکسی آیس بگیرم بهتره یا اچ تی سی والدفایر
گلکسی ایس بهتره
نکسوس وان هم اگه350گیر بیاری خیلی بهتره از ایس