شما اول از همه پارتیشن بندی کن هارد رو و با اون نرم افزاری که گفتم اسکن بدسکتور بکن
اگه با اینکارها هم درست نشد با نرم افزار hiren boot cd بیاین mbr هارد رو فیکس کنید ببینید درست میشه یا نه
Printable View
شما اول از همه پارتیشن بندی کن هارد رو و با اون نرم افزاری که گفتم اسکن بدسکتور بکن
اگه با اینکارها هم درست نشد با نرم افزار hiren boot cd بیاین mbr هارد رو فیکس کنید ببینید درست میشه یا نه
با این نرم افزار hdd reganerator ک روز طول میکشه اسکن کنه نرم افزار کم حجم بجز hiren boot cd نیست خیلی حجمش بالاستنقل قول:
سلام به همگی
دیروز دوستم گفت لبتاپش ویروس گرفته و از اونجائی که نود 32 روی سیستمش نصب بود من بهش پیشنهاد دادم ویندوزش رو عوض کنه بعد ویروس کشی کنه.
هنگامی که قسمت انتخاب درایو برای نصب ویندوز اومد و درایو رو فرمت کردیم گزینه next غیر فعال شد البته توی ویندوز سه تا بیشتر درایور نداشتیم ولی توی این قسمت سه تا دیگه بهش اضافه شده بود یه درایو 20گیگ یه درایو 600 مگ و یک درایو 300 مگ اینا رو هم پاک کردم وادغامشون کردم با درایو سی که فرمت کرده بودم ولی درایو 20گیگ به همون حالت مونده و با درایو سی ادغام نمیشه هرکاری میکنم گزینه next برای نصب فعال نمیشه
مدل لبتاپ asuse k55vd و ویندوز ارجینال کاروخونه روش نصب بود ویندوز 8
اگه راه حلی برام پیشنهاد کنید ممنون میشم
و این خطا رو میده
Windows cannot be installed to Disk 0 Partition 1