نقل قول:
ببین در مورد صنعتی و اصفهان که خیلی هم با هم فرق ندارند شاید به درد نخوره ولی این جوابی که من تو یه ترد دیگه دادم رو ببین:
البته در نهایت خودتی که آیندهی کاریات رو مشخص میکنی، با چیزایی که خودت یاد میگیری و تلاشی که میکنی، من صرفا رو حسابِ شنیدههام میگم به نظرم تو صنعتی امکانات بهتری در اختیارِ آدمه که میتونه ازشون استفاده کنه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6348244&postcount=16
بعد هم صنعتی ساختمون جدید رو شاید نداشته باشه ولی آبوهوای خوب و گلوبلبل رو داره، یه سر به عکسهای دانشگاه بزن :)
یه جا هم گفتی حراستِ دانشگاه صنعتی گیره که به نظرم برعکسه، خواهر من دانشگاه اصفهانه و من زیاد میرفتم اونجا، گیرتر و احمقتر از حراستِ دانشگاه اصفهان ندیدم به عمرم. تو صنعتی گشتِ حراست زیاد نیست و غیر از یه کنترل کارت تو ایستگاهِ دروازهتهرون خیلی کنترلی نمیکنند.
در مورد رفتوآمد به دانشگاه هم که صبحها و عصرها سرویس داره و بسته به محلِ خونهتون نیم ساعت تا چهلوپنج دقیقه تو راهی، اگر خودت بخوای بری و بیای باید زمانِ رسیدن به دروازه تهران رو به علاوهی حدودِ 20 دقیقه بکنی. برا من حدودِ یه ساعت و ربع میشه. برا همین نزدیکی دانشگاه اصفهان چیزِ خوبیه ولی باید ببینی چقدر برات اهمیت داره، ممکنه بخوای جایی کار کنی بعدا و در رفتوآمد باشی...