نقل قول:
خواهش میکنم با اطلاعات ناقص جواب ندید ممنون
Printable View
نقل قول:
خواهش میکنم با اطلاعات ناقص جواب ندید ممنون
نمره کل تو چند شد؟
سریع کمکم من
وا...دقیقا چی ناقص بوده؟
من دانشجوی اراک بودم، ورودی دوم رشتهام. بعد هم خودم دو تا دانشگاه دیگه درس خوندم و با آدمهایی از دانشگاههای دیگه در ارتباط بودم و با کیفیت اونها هم آشنام، هیچ تعصبی هم رو جایی ندارم بنابراین وقتی میگم اراک چندان خوب نیست قصد و غرض خاصی ندارم و صرفا میخوام کمک کنم.
بعد هم شما هیژده سالهته و داری بلندپروازانه فکر میکنی میتونی برای چهار سال دیگهات تصمیم بگیری، در مورد الانت هم برات تصمیم گرفتن و نیاز داری فقط یکی تاییدت کنه که بله اراک به نسبت سایر دانشگاهها خوبه، اوکی اگه به این راضی اراک خوبه. من صرفا گفتم آدم فرصت حال حاضرش رو به امید چهار سال دیگه از دست نمیده و مسلما من اگر برگردم به هشت سال پیش دیگه دانشگاه اراک رو انتخاب نمیکنم هر چند از دو ترم آخر تحصیلم و خود شهر اراک و زندگیم تو اونجا چندان ناراضی نیستم.
نمره کل من 9725 شدنقل قول:
نقل قول:
من شنيدم رشته مكانيك ديگه مث قديم نيست...مدرك مهمه ولي حالا ازت مي پرسن بلد با نرم افزار كار كني ....چقدر زبان بلدي.....
چقدر سابقه داري....و از اين چيزا(لابته تو شركت ها خصوصي...)
پس بهتره بيشتر فكر كني...
کیفیت یه دانشگاه رو فقط استادها و منابعی که تدریس میکنند و کلاساش و درجه اعتبار مدرکی که در نهایت میده تعیین نمیکنه، امکانات جنبی که در اختبار دانشجو میذاره برا یادگیری و پژوهش هم هست. اینکه چه پژوهشکدهها و آزمایشگاههای فعالی داره، ورکشاپها و کلاسهای جنبیای برگزار میکنه یا نه و مجتمعهایِ فرعی که داره و ارتباطشون با صنایع یا جهاد دانشگاهیِش و میزان فعالیتش، همه اینها موثره. ایناست که به درد دانشجوها میخوره و دانشجوها میتونند حین تحصیل از اون امکانات هم استفاده کنند به جا اینکه برای یادگیری مثلا همین نرمافزارهای مکانیک به کلاسهایِ بیرون دانشگاه محتاج باشند. علاوه بر این دانشجوهای فوق و دکترا هم خیلی روی کیفیتِ دانشگاه تاثیر میذاره و معمولا استادها پایاننامههای دانشجوهای لیسانسشون رو جوری انتخاب میکنند که به کاری که دانشجوهای فوق و دکتراشون میکنند نزدیک باشه و بیشتر دانشجوهای اندرگرجویت رو میسپارند به اونا. دانشگاهی که این مقاطع رو نداره از این نظرها ضعیفه و من تو اراک که تو همه رشتهها فوق و دکترا نداره اینو دیدم علاوه بر اینکه اون امکانات جنبیای که گفتم و خیلی ار دانشگاهها دارند رو نداره. تعداد مقالاتی که تو کنفرانسهای داخلی از یه دانشگاه میاد و حتی همین که چه کنفرانسها و سمینارهایی تو ادانشگاه برگزار شده هم میتونه تا حدی نشوندهندهی سطح کیفی یه دانشگاه باشه.نقل قول:
یه چیز دیگه هم هست که اگر کسی قصدِ استخدام تو شرکتهای دولتی ایران رو داشته باشه معمولا برای دانشگاههایی مثل شریف، تهران، امیرکبیر، صنعتی اصفهان و علم و صنعت اولویتهایی قائل میشن که نشون میده به کیفیتِ آموزش این دانشگاهها اعتمادِ بیشتری دارند -هر چند من خودم این کار رو نمیپسندم و به نظرم نباید صرف تحصیل تو یه دانشگاه خاص دلیل برتری یه عده بر یه سری دیگه باشه-
من اینا رو برای این ترد خاص و سئوال ایشون نمیگم، کلا گفتم اگر کسی از شماها که تازه دارید انتخاب رشته میکنید گذارش اینجا خورد ببینه و بهتر انتخاب رشته کنه. ضمن اینکه بله، موفقیت آدم رو دانشگاهی که توش تحصیل میکنه تضمین نمیکنه و در نهایت همهچی به خود آدم بستگی داره، ولی در دانشگاهی با سطح کیفیِ بهتر این موفقیت قابل دسترستره.
فرق هم داشته باشند شما با یه جست و جوی ساده توی گوگل می تونید منابع و لکچر نوت های دانشگاه شریف که هیچ، دانشگاه های MIT و هاروارد و... رو هم پیدا کنید :دینقل قول:
1.کتب دانشگاه ها فرق دارن؟
دانشگاه های بهتر، تحقیقات و استادهای بهتری دارن ولی در اصل دانشجوها این تفاوت ها رو می سازند .. دانشجو تنبل باشه هیچ کس با چماق مجبورش نمی کنه، زرنگ هم باشه کسی جلودارش نیست!نقل قول:
.تفاوت دانشگاهها از نظر اساتید و تحقیقاته؟
3صد البته! .... کاملا به خودتون بستگی داره .... به عنوان مثال بگم،یکی از دوستانم برق فنی و حرفه ای می خوند،به صورت ناپیوسته کارشناسی رو توی هرمزگان خوند و برای ارشد شریف قبول شد(و البته از سربازی هم معاف شد!!)نقل قول:
.میشه اگه اراک برم جوری بتونم خودمو هم سطح دانشجو های شریف کنم؟(خوندن منابع بیشتر مثلا منابع از دانشگاههای آمریکا ژاپن انگلیس و........)(چون تو شهر خودمون باشم این چیزا واسم راحت تره فراهم کردنش)
واسه مقطع کارشناسی معمولا معدل بیش تر مدنظر هست .. ولی در این زمینه اطلاعات کاملی ندارم!!نقل قول:
4. واسه بورسیه گرفتن واسه دانشگاههای خارجی مثل توکیو به مشکل نمیخورم؟
5هر دو .... ولی واسه ارشد باید توی یک دانشگاه معتبر باشیدو کارهای تحقیقاتی و مقاله و اینا داشته باشید،البته اگه به فکر آن سوی آب ها هستید!:دینقل قول:
.این کنکور و دانشگاه مهمتره یا کارشناسی ارشد منظورم ملاک انتخاب واسه بورسیه و شغله
6موفق باشید!نقل قول:
.در ضمن یه چیزی هم بگم که من قصد دارم تا دکترا بخونم
البته نظر من رو بخواید، با این رتبه ای که دارید حیف هست که بخواید حتما توی شهر خودتون درس بخونید .. میرید سرکلاس و می بینید که افرادی با اختلاف رتبه 2-3هزار تا کنار دستتون هست و استاد هم اهمیت نمیده و کلی ضد حال می خورید و کلی ناله و نفله و...:دی ... ولی هرجور میل خودتون هست!:10: