من همین رو پیشنهاد میدم اما به این نکات هم توجه کنید اگه جزو معیاراتون باشه میتونه سرنوشت ساز باشه
کیفیت ساخت بدنه و غیره خیلی چشم نواز نیست در مقابل لینوو و حتی ایسوز اما من راضی هستم و جوری نیست که کلا منصرف بشین میتونین تشریف ببرید پایتخت از نردیک بررسی کنید و به نظرم تنها ایرادش همینه و عیب دیگه ای نداره
نداشتن HDMI Port و پخش فول اچ دی هم به اعتقاد من عیب نیست نه تانها در این نت بوک بلکه در تمام نت بوک ها چون کار این نت بوک ها کارهای معمولی و گشت و گزار اینترنتی هست نه چیز دیگه ای ...
من با رم دو گیگ DDR3 1033 تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.برنامه ی خاصی هم کار نمیکنم رو این نت بوکم اما چند برنامه همزمان رو با هم اجرا میکنم و هیچ مشکلی نداره و با دو آنتی ویروس AVG , Eset هم به راحتی کار میکنه و سرعت سیستم رو پایین نمیاره در یک زمان 20 تا page باز میکنم / PDF میخونم / مدیاپلیر روشن / کلی گجت / آنتی ویروس فعال و ... تا حالا که مشکلی نداشتم ... فقط پیشنهاد میکنم بعد از اینکه از ویندوزتون بک آپ گرفتید حتما ویندوز رو عوض کنید چون برنامه زیاد داره که سرعت رو میخورن ... من نسخه Ultimate 32 bit ریختم و عالی شده ...
فوتوشاپ هم راستی ریختم البته نسخه های قدیمیش چون CS5 فکر کنم با 32 بیت سازگار نیست.کارهای معمولی ویرایشی رو میشه باهاش انجام داد ولی در کل باز هم عرض میکنم اه دنبال فول اچ دی و فوتوشاپ و غیره هستید قید کل نت بوک ها رو بزنید و برای لپ تاپ هزینه کنید ...
موفق باشید