570 مدل خوبيهنقل قول:
تو پاساژ ايران مي گشتي اسوس پيدا ميكردي
Printable View
570 مدل خوبيهنقل قول:
تو پاساژ ايران مي گشتي اسوس پيدا ميكردي
من مشهدم؟!:31:نقل قول:
قیمت ایسوس رو از کجا دارید ؟ با چه کانفیگی ؟ اگه برات مقدوره آدرسشو برام پ.خ کن .نقل قول:
من خودم همین مدلو با پایین ترین قیمت 1125 قیمت دارم .(البته این مدل کانفیگ های مختلف و با گارانتی های مختلف ارائه شده )
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
hp هم چیز خاصی بیشتر نداره نسبت به ایسر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
باباااااااااااااااااااااا ااا کیفیت hp خیلی بالاتر از ایسره :33:
گرافیک 6080 خیلی قویتر از 540 مدل 5750 هست
کیفیت بدنه عالی تر
دیزان فوق العاده .
کیفیت صفحه نمایش بهتر . و . . . .
فقط گارانتی خوبی نداره (البته ایران hp و مای hp خوبه ولی گرونه )
گارانتی ایسر هم که سازگار خیلی خوبه .
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
مدل Y570 رو من خیلی قبول دارم و باهاش حال میکنم و مخصوصا با اون هارد SSD که داره .نقل قول:
ولی متاسفانه دیروز که بازار بودم از یه جا پرسیدم طرف گفت هنوز وارد ایران نشده .
مشخصات Y570 :
البته این مدل core i5 هست .کد:http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Y570-086225U.55066.0.html
راستی قبلا من این مدلو بررسی کرده بودم (Y570 رو میگم )
که الان لینکشو پیدا کردم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6249467&postcount=5
ممنون.یعنی عمر اچ پی بیشتره؟ راستش گرافیک همه نیست.نقل قول:
این Lenovo مارک خوبیه یا نه؟ کسی تجربه داره؟
من گفتم کیفیت hp بهتره ولی دلیل نمیشه که عمرش بیشتر باشه (این امر نسبیه یعنی ممکنه یکی hp داشته باشه و من که ایسر دارم از hp اون بیشتر عمر کنه ) پس عمر لپ تاپ رابطه مستقیمی با کیفیت نداره .(ولی تو عمرش تاثیر گذاره ) و کیفیت بدنه ایسر خیلی پایین تر از برند های دیگس.نقل قول:
نکته مهم در عمر لپتاپ » خنک نگهداشتن لپ تاپ مهمترین عامل در عمرش محسوب میشه .
نه تنها من بلکه خیلی از بچه های و کسانی که لپ تاپ دارن . لنوو رو جزو 3 برند برتر دنیا میدونن .
برای نتیجه گیری بهتر میتونی تو تاپیکهای خودشون بپرسی .
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
یعنی چی کیفیت با عمر لپ تاپ رابطه مستقیم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
پس رابطه عکس داره!!!!!!!:27:
درسته که ایسر نسبت به اچ پی از بدنه ضعیفتری استفاده کرده توی مدلای ارزونش ولی کیفیت کلی و در نتیجه عمر :27:
لپ تاپ های ایسر نسبت به اچ پی بالاتره البته به شرطی که توی یه رنج قیمت باشن
شما برداشتی پست منو تیکه کردی بعد داری به من میخندی . یه جمله ای از اونو یادت رفته کپی کنی که همون جواب سوالته . (من قرمزش میکنم )نقل قول:
نقل قول:
من گفتم کیفیت hp بهتره ولی دلیل نمیشه که عمرش بیشتر باشه (این امر نسبیه یعنی ممکنه یکی hp داشته باشه و من که ایسر دارم از hp اون بیشتر عمر کنه ) پس عمر لپ تاپ رابطه مستقیمی با کیفیت نداره .(ولی تو عمرش تاثیر گذاره ) و کیفیت بدنه ایسر خیلی پایین تر از برند های دیگس.
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
من خودم 5742 ایسر دارم . و آدمی هستم که نه تعصبی عمل میکنم بلکه واقع گرایانه نظر میدم .نقل قول:
و تا اونجایی که من دیدم ایسر تو ایران کیفیت بدنه خوبی نداره .(تو مدلهایی که وارد کردن )
الان بهترین مدل ایسر 5750 هست که کیفیت بدنش مثل 5742 من هست .
در ضمن علاوه بر بدنه من به کیفیت پایین صفحه نمایش هم اشاره کرده بودم . و همچنین دیزاین عالی که hp داره باعث بالا رفتن قیمتش میشه .
هیچ موقع لپ تاپ hp و ایسر تو یه رنج قیمتی و با کانفیگ مساوی قرار نمیگیرن .نقل قول:
لپ تاپ های ایسر نسبت به اچ پی بالاتره البته به شرطی که توی یه رنج قیمت باشن
دوست عزيز تو پاساژ ايران من 1090000 هم گير آوردم:نقل قول:
500g hdd 5400rpm
dvd rw
usb3
dos
گارانتي 2 ساله ويستا:46: