البته اتریکس هم دوال کور هست
Printable View
البته اتریکس هم دوال کور هست
اتريكس كه اولين ٢هسته اي جهان بود به همراه ال جي 2:13:x.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز و شوخ طبعم
من که خودم شخصا سرعت پردازنده ها برام مهم نیست و درضمن سرعت پردازنده های سونی اریکسون هم کم نیست - و خیلی صریح هم میگم من بیش از 12 سال هست که از گوشی های سونی اریکسون که اون اول اریکسون خالی بود استفاده میکنم و هیچ مشکل هم با این گوشی ها نداشتم و همیشه عملکردشون من رو راضی کرده - البته من اهل بازی کردن اونم باگوشی موبایل نیستم - موقعی که 9 سالم بود و کامپیوتر ها با MS DOS کار میکردن من بازی میکردم ( پرینس - ولف.....) اینه که الان اصلا بازی نمیکنم یا اگه هم حوس کنم که بازی کنم اصلا سراغ گوشی نمیرم -
الان شما با گوشی دو هسته ای چکار میکنید که مثلا خیلی کار ضروری هست و احتیاج هست - جز اینه که مثلا میرید پلو یکی از دوستاتون میگید : ببین مال من دو هسته ای مال تو یه هسته ایه دلت بسوزه ( اگه به اینه منم یه گوشی دارم 6هسته ایه:31:) -- یا مثلا یک ساعت خوتون رو میزارید سر کار و بازی میکنید باش - نمیدونم یه کار مفید بگید که من لا اقل دلم خوش شه اخه من هرکی رو دیدم میگه این دو هسته ایه اون یه هسته ایه. خب حرف شما درست اون دو هسته ای هست حالا چکارش کنیم - میخوایم با گوشی صحبت کنیم باید با سرعت دو هسته صحبت کنیم - به چه کاری میاد - شما تا حالا مثلا یه دانشمند یا مهندس رو که برای انجام کاراشون به پردازنده های قوی احتیاج دارن دیدی که بشینن با گوشی کار کنن - کدوم فیلم ساز رو دیدی که با گوشی فیلمش رو تدوین کنه هر کاری ابزار خودش رو داره - اینا بیشتر از این که کارایی داشته باشه برای جذب افراد هست - فرق خیلی زیادی هم باهم ندارن
قربونت برم کاملا قانع شدم پس بچه ها بیاید همنون طی یه حرکت سمبولیک گوشی هامونو بندازیم تو جوب اب و همگی بریم 1100 نوکیا بگیریم فقط میخوایم تماس بگیریم دیگه دوال کور و اینچیزا الکیه :27:نقل قول:
اخه عزیز من پس بیایم بگیم همه پیکان سوار شیم مهم اینه که ماشینه مارو به مقصد برسونه چرا بریم مثلا 60 تومن بدیم سوناتا 2011 بگیریم ؟
نقل قول:
دوست خوب و عزیزم دیگه خیلی تلخش میکنی . من گفتم چند تا از کاربردهای دو هسته ای بودن رو بگو تا منم برم دنبال دو هسته ای ها - من حتی اگه سونی اریکسون هم دو هسته ایش رو تو بازار داده بود بازم نیازی برای گرفتنش احساس نمیکردم - اخه تو یه صفحه حد اکثر چهار اینچی میخوام چکار کنم که سرعت پردازنده دو هسته ای به دردم بخوره - میگم شما بگو چکار میشه کرد - من که چیزی به ذهنم نمیرسه - اگه مفید باشه که من حرفی ندارم
در مورد هیوندایی و پیکان که گفتید خب هیوندایی مزیت های زیادی داره - مصرف سوخت کمتر - اسایش بیشتر- ایمنی بیشتر - لذت رانندگی بیشتر - فرمون هیدرولیک - ABS - EBD - ایربک ...........................................
شما بگو این دو هسته ای بودن تو یه صفحه حد اکثر چهار اینچی مزایاش چی هست:10: