-
خب نظر شما درمورد نوکیا c2-01 و نوکیا x2 چیه؟
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
اینطور که من دیدم تنها برتری C3 به X2 فقط Wi-Fi هستش.تازه X2 هم دوربینش 5 هستش هم فلاش داره اما انی کهه دوربینش 2 هستش و فلاش هم نداره.
-
اینجا رو ببینید تنها برتری اون نیست که فرمودید
کد:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3304&idPhone2=3269
c3 در اندازه صفحه ،کمی رم داخلی,وای فای، فول کی بورد و از همه مهمتر باتری از x2 برتره..
اگه دوربین البته براتون مهم زیاد نباشه c3 گزینه بهتریه.
-
البته باتری رو که فرمودید اگر تو همین صفحه ای که گذاتشید پایینش رو دقت بفرمایید زمان مکالمه ی X2 بیشتر از C3 هستش .البته زمان پخش موزیکش رو نزده.درمورد اندازه ی صفحه هم حق با شماست اما خب یکم طراحیش از لحاظ زیبایی مشکل داره.حافظه ی داخلی هم که به نظر من انقدر مهم نیست.توی رم و رامشون که با هم یکی هستن.البته خب قابلیت وای فای هم چیز کمی نیست اما من شنیدم وای فای این گوشی های ارزون ضعیفه.در مورد دوربین هم فکر نمیکنم دوربین x2 5 مگاپیکسل واقعی باشه! همشون مینویسن اما تو عمل مشخص میشه قدرتش چقدره.ولی خب به هر حال به نر من تو طراحی x2 بهتره از c3 هستش گرچه c3 فول کیبرد هستش اما چون من این گوشی رو واسه ی یه خانم میخوام و واسه همین تاکید دارم که ظریف باشه.به هر حال ممنونم که کمک کردید.
-
ببین اگه گوشی رو واسه یه خانم میخای همین x2 بخر، من خودم دارمش خیلی هم راضیم
دوربینش هم که نسبت به قیمتش فوق العادس، مهم تر از همه میزان صدای بالایی داره... اینم یکی از مزیتهاشه
حتی صدای موزیکش از لپ تاپم بالاتره.