[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم تفاوتی ندارندنقل قول:
میخواستم بدونم سرعت فلش شما بالاتره یا Patriot Xporter XT Rage8GB ؟
می تونید به سایت پاتریوت برید و اونجا دقیق سرعت رید و رایت را بخونید
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم تفاوتی ندارندنقل قول:
میخواستم بدونم سرعت فلش شما بالاتره یا Patriot Xporter XT Rage8GB ؟
می تونید به سایت پاتریوت برید و اونجا دقیق سرعت رید و رایت را بخونید
کینگستون بده ، پولت رو حیف نکن
اگر پیشنهاد میدی با دلیل و مدرک ارایه بده نه گتره ای روی هوانقل قول:
کینگستون بده ، پولت رو حیف نکن
شما که کینگشتون خریدی یک بنچمارک ازش بگیر بذار اینجا تا همه مقایسه کنند
موقع مقایسه شما باید قیمت رو نسبت به کیفیت با هم دیگه مقایسه کنید. بله یه فلش 50 تومنی patriot با فلش 20 تومنی king حتما کیفیتش فرق می کنه. ولی اگه بخوای تو رنج قیمت زیر 20 بخری : kingstone , apacer , adata بعضیاشونم هستن که سرعت read بالایی دارن ولی سرعت write داغونه مثل kingmax . یه فلشی بود قدیما به اسم team fusion قیمتش مثل قیمت فلشای معمولی بود ولی کیفیتش فوق العاده بود. گیر آوردی به منم خبر بده
دوست عزیز یه سری به اینجا بزنید :ببخشید ولی من 50 تومن رو نمیبینم .کد:http://www.rayaneh.com/cat-890.aspx
دوباره ببخشید دوستان فقط اگه یه راهنمایی در مورد فرق سرعت Patriot X- PORTER 200X با Patriot Xporter XT Rage بدید ممنون میشم .
من منظورم دقیق 50 تومن نیست حدودی گفتم. در ضمن مدلی که گفته شده تو تاپیک رو نگفتم. کلی بود . مدلهای دیگه ای هم patriot داره که بهتر از این مدلن و البته سرعت انتقالشون تقریبا دو برابره.نقل قول:
کدوم مدلا ؟
در ضمن دوست عزیز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه یه تست با برنامه :
در هر دو حالت راید و رایت بزارید واقعا ممنون میشم ، در ضمن اگه میشه آنتی ویروستون رو ببندید . با تشکر فراوانکد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=880&Title=HD%20Tune%20Pro%204.61
این فلش که عکسش اون بالا گذاشته شده چند مگی سرعتش بالا تره البته در بعضی قسمت ها کمتر از 5 مگ و در بعضی قسمت ها 7 یا 8 مگ پایین تره :10:نقل قول:
ببخشید منظورتون رو نفهمیدم ، واقعا شرمنده اگه میشه دوباره بگید . با تشکر فراوان