آقا هادی خدا حفظت کنه. دمت گرم داش .
دیگه تا آخر عمر قید ال جی رو زدم.
فقط پلاسما پاناسونیک ساخت ژاپن
Printable View
آقا هادی خدا حفظت کنه. دمت گرم داش .
دیگه تا آخر عمر قید ال جی رو زدم.
فقط پلاسما پاناسونیک ساخت ژاپن
مرسی آقا هادی.خب پس خداروشکر فعلا ً تو 57000 دست نبردن.ممنونم.پونل حرف حق میزنی خداییش.VT30 عالمیه!حیف که وضع مالی خیته.
تو این دو سالی که من میخواستم تی وی بخرم تو فواصل مختلف 3 تا تی وی رو مد نظر داشتم که هر کردوم بنا به دلایلی قسمت نشد هر کدوم هم کلی کم و کاستی داشت سومی رو که ال ای دی سامسونگ بود رو حتی خریدم و چون مشکل داشت و اشنا بود تونستم پولم رو زنده کنم حالا تی وی رو خریداری کردم که هم کیفیت تصویرش خوبه هم یو اس بی خوبی داره هم سه بعدیه هم تیونر دیجیتال داره و از همه مهمتر امکانات زیادی داره برندش هم اصلا برام مهم نیست چون هر برندی مدل خوب و بد داره و تو ال ای دی و ال سی دی و پلاسما هر ان احتمال داره که هر مشکلی پیش بیاد ادم تو پنل نیست که از چیزی خبر داشته باشه ضمنا باید به این نکته توجه داشت که برندهای زیادی وارد ایران نمیشند و انتخابمون محدوده
اقا هادي شما كه همه رو بررسي كرديد لطفا به اين سوالات حالا جواب بديد.نقل قول:
- مدل lx9500 در مقايسه با سه بعدي هاي جديد كدام بهتر هست؟
- از دو مدلسه بعدي جديد 5700 و6510 كدام بهتر هست و چرا ؟
ايا وقت خريد سه بعدي واقعا رسيده ؟
ايا باز هم با سه بعدي ال جي موافقيد ؟
راست حسینی بگم که هیچ یک از مدل های جدید کیفیت تصوصیر انها به پای 8500 و 9500 نمیرسه.نقل قول:
باید منتظر به بازار امدن مدل های full led بمانیم.
در ضمن باید بگم به نطر من پول برای سه بعدی دادن اصلا کار درستی نیست.
من برای پسر خالم 8500 خریدم همیشه من را مبینه از من تشکر میکنه برای این انتخاب عالی.
با تشکر.
هادی
9500هنوز بهترین مدل LED است.نقل قول:
فقط حیف که رفلکسش زیاده والا می خریدمش.
سلام
لطفا از تلويزيونهاي smart tv cinema 3D الجي يك مدل خوبش را معرفي كنيد.
آيا مدل LW5700 مدل خوبي است؟
با تشكر از اطلاع رساني دوستان.
به این سوال جواب بدید دنبال کیفیت تصویر هستید یا دنبال امکانات؟نقل قول:
باتشکر.
هادی
در مدل 9500 ميشه با يو اس بي فيلم سه بعدي ديد ؟ ايا سر درد داره تماشاي سه بعدي در اين مدل ؟نقل قول:
از فرمتmkv و m2ts پشتيباني ميكنه اگر نميكنه چطوري ميشه اين نقص رو جبران كرد ؟
کاملا تایید میشه،این تکنولوژی هنوز اوایل راهه خیلی واسه پیشرفت جا داره:11:نقل قول: