سجاد جان ممنونم. خوب من هم نمیخوام دنبال برند باشم برام مهم خوب بودن لپ تاپ و خرکار بودنش هست ولی خوب هر جا هم به چشمم خورده لپ تاپ دلی که میدونم طرف صبح تا شب باهاش کار میکنه و چند ساله داره آخ نگفته مدیر فروش یکی از شرکتهای سوئیچ سیسکو که با ما کار میکنه لپ تاپ 5 سال پیش ایسر داره و میگه کلا تو این 5 سال 2 بار هنگ کرده و راضی هستم تازه ودش وارد کننده لپ تاپ هم میشناسه که منو گفت میفرسته پیش اون دل 5110 که الان 980 فروش میرفت رو 50 هزار زیر قیمت بخرم.
من خودم الان یه لپ تاپ سونی F123Fx/b برای خواهرم خریدم 1سالی میشه و راضی هستیم همه چیش خوبه البته زیر خود لپ تاپ نوشته model: PCG-81114L نمیدونم چرا مدل خودش رو ننوشته ولی جلوش نوشته F series .
لپ تاپ Hp Pavilion Dv6-6090 رو دیدم همه چیش عالی بود و هارد 1 ترابایت و گرافیک 1 گیگ و رم 8 گیگ و سی پی یو 7 با قیمت نهایت 1 میلیون و پانصد هزار نمیدونم میارزه یا نه یا با این رنج قیمت باز لنو وا خرید یا غیره. من نیازی به بازی ندارم چون همین الانم که که پی سی دارم یه بار بازی نکردم با اونکه کارت گرافیک حرفه ای دارم. کار من اینترنت مداوم و دانلود موزیک و آهنگ و فیلم و این چیزاست. البته فیم هم مدتیه دانلود نمیکنم ولی یه موقع فایلی میخوام دانلود کنم که 1 گیگ هست یا 700 مگابایت مجبورم 2 روزی روشن بزارم البته الان دارم وایمکس 512 میگیرم مطمئنا تایمش کمتر میشه چون الان 128 مخابارت دارم اینقدر طول میکشه. من فقط برام مهم همون هایی هست که گفتم برندش هم مهم نیست. حالا بین asus , lenova , Hp , Acer حتی توشیبا و فوجیتسو و ساموسنگ هر چی که خوب باشه. من تعصبی به برند خاصی ندارم اصلا
یه میز لپ تاپ هم دیدم که 28000 تومان هست و یکی هم هست که 80 هزار و اسپیکرهای استریو داره و پایه خنک کننده آلومینیوم که خنک نگه میداره و خودش اسپیکر هم داره و روی پا قرار میگیره و در حالت های مختلف قابل تغییر هست و میز جالبیه مشکلی برای زیادر وشن بودن لپ تاپ نیست.
من بخوام مبلغ 1 میلیون 200 هزار بدم به All in One خوب همون لپ تاپ میگیرم فرقی نمیکنه که لپ تاپ با این مانیتورهای بدون کیس بخوان داغ کنن همشون میکنن
ال این وان که اونم میگن اصلا خوب نیست و دوستم که لپ تاپ و سیستم میفروشه میگه سمتش اصلا نرو و نسبت به قیمتی که داره الان Msi , hp , Acer , Asus داره که جالب نیستن. مثل این مینی پی سی ها که اومده یه کیس مربعی کوچک هستش اسمش یادم رفته برای اداره خریدیم زیاد جالب نیستن و اینکه داغ میکنن.
ممنونم از راهنمایی