از این سایت کمک بگیرید:نقل قول:
antec.outervision.com
+ 20 درصد Capacitor Aging.
موفق باشید.
Printable View
از این سایت کمک بگیرید:نقل قول:
antec.outervision.com
+ 20 درصد Capacitor Aging.
موفق باشید.
ممنون.با اون 20% بازم 500 درومد!نقل قول:
حتی اگه 550 دربیاد باز بنظرم سخت گیریه اگه 535رو ضعیف بدونیم.ریکامند انودیا 500 هست.
535A از گرین، در شاخه پرمصرف +12V به مقدار 408W توان داره. و اصلا و به هیچ عنوان این چنین پاور لب مرزی پیشنهاد نمیشه.نقل قول:
موفق باشید.
[/COLOR]اکی.پس با این حساب باید پاور 500 با 500 وات توان روی شاخه 12 باشه که این پاور توسط انودیا توصیه میشه.نقل قول:
ولی من میخوام بگم چنین پاوری نیست و معیار همون توان واقعی پاور و میزان شدت جریان در شاخه اصلی اونه که اهمیت داره.
حتی برند معتبر 550 کولر مستر 80+ یا ممونکس 540 هم چنین توانی نداره.:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:
تاییدمیشه.نقل قول:
دوست عزیز همیشه حساب کتاب های سایت ها و اعداد نوشته شده روی پاور در عمل درست درنمیاد. شما اگه 460 رو به پاور 530 وصل کنید افت ولتاژ در حد 11.5 خواهید داشت.
نقل قول:
فقط +12V اهمیت نداره، کلا خرید پاور لب مرز هیچ موقع توصیه نمیشه، و مقداری هزینه ی بیشتر برای پاور واقعا ارزش داره.
داشتن پاور لب مرز از همه نظر مشکل ایجاد میکنه.
موفق باشید.
535A کاملآ جواب میده و هیچ گونه مشکلی هم نداره.من خودم حدود 4 ماه با یه CPU انلاک شده 4 هسته ای (که مصرفش تقریبآ 1.5 برابر یه 4 هسته ای ریفرنس است) و 2 تا رم و تازه اونم در حالت اور کلاک CPU و هم اور کلاک VGA ، استفاده کردم و هیچ وقت هم به مشکل نخوردم.شما هم خیالت راحت باشه.:20:
عزیز کارت شما 450 هست و کارت انتخابی ایشون 460. پاور 535 برای شما کافیه ولی برای ایشون با احتساب اورکلاک کاملا" لب مرز.نقل قول:
ولتاژ شاخه 12 ولت شما حین تست کارت گرافیک بانرم افزار furmark چنده؟ این که میگید هیچ مشکلی نیست مشکل خودشو نشون نمیده شما باید پیداش کنید!
ضمنا" 2سال دیگه رو در نظر بگیریدکه توان پاور افت میکنه.
1.مطمئن باشید وقتی 500 از طرف سازنده پیشنهاد میشه این مقدار افت رو درنظر گرفتن.نقل قول:
والا دلیلی نداره خودشون قطعشون رو معیوب کنن.این یجور خودزنی حساب میشه.535 م که چند درصدی بیشتره.
2.با این تفاصیل باید حداقل یه پاور 585 گرین داشته باشیم.پاور 120ت برای گراف 200ت!بنظر منطقی نیست.
زدی تو جاده خاکی ها!!!!!نقل قول:
من گفتم استفاده کردم نه میکنم.
من الان این 450 رو حدود 1 ماهه که گرفتم و مین رو هم عوض کردم و یکسری قطعات دیگه رو هم همچنین در ضمن الان پاورم هم 485 است.شما پستها رو با دقت بیشتری مطالعه کنید لطفآ.:31:از شوخی بگذریم:
من 460 رو تا 900/2300 اور کرده بودم و CPU روهم تا 3.7.اونم با دو تا هارد و دو تا هم رم.حالا اگه افت حدود 10 درصدی پاور رو هم در نظر بگیریم بازهم برای قطعات ایشون با 460 کفایت میکنه.چون CPU من تو حالت انلاک حدود 160 وات مصرف میکنه که نسبت به CPU ایشون اگه اشتباه نکنم حدود 40 وات مصرف بیشتره.ایشون مطمئنآ به مشکلی حتی در اینده هم بر نخواهند خورد.