دوست من حالا که نتیجه گیری کردی بهتره که به انجمن مربوطه بری و برای حدود قیمت از بچه های اونجا کمک بگیری . .
موفق باشی
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253
Printable View
دوست من حالا که نتیجه گیری کردی بهتره که به انجمن مربوطه بری و برای حدود قیمت از بچه های اونجا کمک بگیری . .
موفق باشی
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253
اینجا مطرح کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:البته عزیزان این مسئله هست که لپ تاپ هدفش جایگزینی برای پی سی نیست و اگر میخواهید بدونید رایانه قابل حملی میتونه جای پی سی رو بگیره Desktop Replecment ها هستند که مثلا Alienware M18x تقریبا 5برابر پی سی من قوی تره و خیلی هم شاخ ترهنقل قول:
با این که اسم لپ تاپ روشه
البته که همیشه استثنا وجود دارهنقل قول:
Alienware ها لپ تاپای جون داری هستند و اینکه میگید 5 برابر پی سی شما هستن شاید پی سی شما یکم ضعیفه:43:
و با توجه به قیمت این جور لپ تاپ های خاص میشه انتخاب های خیلی بهتری برای جمع کردن سیستم داشت.
و صد البته که لپ تاپ همچنان جایگاه محفوظ خودش رو به عنوان رایانه همراه داره
pc ایم توی امضام هستنقل قول:
همچین ضعیفم نیست ولی شما نمیتونی از امثال آلین ور حداکثر کار رو بکشی
و این که دسک رپلیسمنت خیلی بحثش فرق داره
خلاصه هر چقدر پول بدیم:دی نوشابه میزنیم ( با اندکی دخل و تصرف:دی)
راستش من لپتاپ رو جای پی سی نمی دونم و نخواهم دونست... هر کدوم نیاز هایی رو جواب می دن که نمی شه جانشین کرد.نقل قول:
ولی از لحاظ عمر من الان لپ تاپم 7 سال عمر داره و بزودی 8 ساله میشه .( بر اساس تاریخ خرید در غیر این صورت بر اساس تاریخ عرضه 8 ساله هست)
ان موقع خیلی قوی تر از پی سی ام بود ولی الان خیلی ضعیفتر از پی سی ولی هنوز بر اساس نیاز های اولیه ام پاسخگو هست ( البته از بعد نرم افزار دیگر لپتاپم کشش نداره و بخاطر همین بزودی جانشین میشه.)
چرا باید هر سال 100 تومن خرج کنه؟( البته اگر همش با خودش اینور انور می بره و با باطری کار کنه منطقی است)نقل قول:
من هنوز یکبار هم باتری رو عوض نکردم.:31:
و اگر در مبحث بازی وارد بشود به خاطر عدم امکان اپدیت گرافیک به سمت نه میره:46:نقل قول:
در کل اگر بتونی نیاز هاتو تعریف کنی می تونی بهترین انتخاب رو بکنی:46:
شما داری لپ تاپ های 8 سال پیشو با لپ تاپای چینیه الانو مقایسه میکنی:18:نقل قول:
به احتمال زیاد شما از برق مستقیم استفاده میکنی