بلور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر است در حین باد گرفتن با بلور با شت رنگ روی مادربرد را تمیز کنید.
و مسواک را اغشته به تینر 2000 کنید و اسلات رم را تمیز کنید
Printable View
بلور
بهتر است در حین باد گرفتن با بلور با شت رنگ روی مادربرد را تمیز کنید.
و مسواک را اغشته به تینر 2000 کنید و اسلات رم را تمیز کنید
دوستان سشوار قدرت کافی نداره
آپاراتی هم واسه همون پنچرگیری خوبه
بهترین کار و در واقع تنها کار مناسب اینه که بلور بخرید یا ببرید یه خدمات کامپیوتری که بلور داره
بلور دستگاهی که هوا رو با فشار بیرون میده (دمنده)
برای تمیز کردن گرد و خاک از سطوح مختلف استفاده میشه مثلا تمیز کردن لوستر و ....
فقط تنها نکته اینه که موقع بلور گرفتن با یه ویزی مثل خودکار و .... فن ها رو نگه دارید که نچرخه
دلیلشم اینه که همون طوری که برق باعث چرخش فن میشه ، چرخش فن هم باعث تولید برق میشه و ممکنه به مادربرد آسیب وارد بشه
سلام دوستان
این Blower که میگید از کجا میشه تهیه کرد ؟
قدرتش خیلی زیاده ؟ عنی از اون هوای فشرده آپاراتی که میگن بیشتره ؟ یا همون حده ؟
کسی تا حالا استفاده کرده ازش ؟
سلامنقل قول:
اگر تهراني بهتره بري جمهوري بيشتر جاهايي كه لوازم برقي مثل دريل ميفروشن دارن !!! بهتره كه از انواع مرغوب (ژاپني) بخري .
مدلي كه من دارم (ryobi) چند درجه داره ، درجه يك بازهم قويه چه برسه به درجه بالاتر!!!
این جاروبرقس های یو اس بی هم خوبه نه؟
دوستان ... من یه راهی برای اینکار ابداع کردم :)
میرم آپاراتی ... یه قلموی نسبتا نرم از رنگ فروشی خریدم ..... میکشم روی مادر برد و ... خاکها تا حدودی حالت چسبندگیش رو از دست میده! بعد از فاصله نسبتا دور ، باد میگیرم بهش! چون از نزدیک اگر بگیریم احتمالا اینکه آسیب برسه زیاده! برای تمیز کردن فن هم ، دستم رو میگیرم روی فن و از نزدیک باد میگیرم !
اون دمنده های هوا واقعا آشغاله! من یه بار خریدم 24 تومن ، خیـــلی زود سوخت متاسفانه! جنس خوبش گرونه!
برای روغنکاری فن هم ، یه اسپریهایی هست که توش روغنه ! بهش میگن روانساز .... از اونا استفاده کنید ! یه فیس کوچیک بزنید به زیر فن... (عکس پیوست)
باید کامپیوتر روشن باشه که کار کنه :دی فایده ای داره به نظرت؟؟؟ ( البته میتونی از آداپتور یو اس بی استفاده کنی!) ولی در هر حال قدرتش کمه.نقل قول:
این جاروبرقس های یو اس بی هم خوبه نه؟
سلامنقل قول:
احتمالا منظورتون عكس زير هست .
بيشتر مناسب تميز كردن گرد و خاك هاي كيبرد و يا ساير جاهاي باريك ميخوره
يا
یکی از بچه ها با این Blower داشت تمیز میکرد زد رم سیستم رو کند ! ( شکست ! )
وقتی با Blower کار میکنین از حداکثر قدرتش استفاده نکنین ( بستگی به مدل داره !!!!! )
مگه چی بوده؟نقل قول:
:18:
من یک بلوهر خوب خریدم حدود80 مارکblack decker فقط برای این که شنیدم باد دمنده الکتریسیته ساکن ایجاد نمیکنه و مخصوص کامپیوتر است حدود 3 سال است حدود2000 تومان هم مردم میدهند که کیسشان را تمیز کنم البته میدونید که اگر مادربرد کثیف بشه گرم میکنه و میسوزه دشمن قطعات کامپیوتر گرما است کثیفی هم مثل پتو روی قطعات ریز را میپوشونه.هر چیزی را باید جای خودش استفاده کرد.