اخرين نخسه كارت گرافيكتو از سايت ايسر بگير و نصب كن درست ميشه
Printable View
اخرين نخسه كارت گرافيكتو از سايت ايسر بگير و نصب كن درست ميشه
سلام بچه ه من تازه 5750 خریدم اما کارت گرافیک nvidia برام کار نمی کنه این کارهایی هم که گفتین انجام دادم ولی جواب نداده
فیلم ها رو هم یخورده تار نشون میده چیکار کنم؟
هیچکی نیست منو راهنمایی کنه؟
میشه این لینکی که شما دانلود کردید بزاریدنقل قول:
نقل قول:
سلام داش
حکماْ بستگی به نوع تنظیمات گرافیکت داره که گلوبال رو رو چی گذاشته باشی
ولی من امتحان کردم و خودش اتوماتیک سوویچ میکنه روی اینتل و مصرف گرما و برق هم
بایین میاد.
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
نقل قول:
احتمال زیاد شما کارت گرافیکتو یا اصلاْ نصب نکردی و یا بد نصب شده
شما مجدداْ اول گرافیک اینتل رو نصب کنید و بعد گرافیک انویدیا رو.
ایشالا که مشکلت حل میشه.
:41:سلام
تنها مشکلم با pes2011 بود که رو high اجرا نمی شد و این یه مشکل عادی تو نوت بوکای با دو کارت گرافیکه.
راه حل های صفحه قبل امتحان کردم نشد دیگه راه حلی نیست برای مشکل pes2011 آخه چرا رو highهجرا نمیشه این لامسب:41:
کسانی که با این درایور جدید کار کردند !
همه چیز ردیف میشه تنها با ریختن این درایور ؟ میخوام دانلودش کنم . :13:
با سلام مجدد به دوستان گلم . :10: از اونجایی که خودکفایی خیلی چیز خوبیه بنده رفتم یه نسخه کاملش رو دانلود کردم و الان میتونم با اطمینان به شما خوبان بگم که با دانلود نسخه جدید این درایور از سایت ACER و با اجرای مراحل گفته شده در پست های اول ؛ لذت بازی کردن رو تازه میتونید احساس کنید . :46:
شما می توانید از لینک زیر استفاده کنید .
مدل دستگاه تون رو مشخص کنید تا وارد صفحه درایورهاش بشین .
با تشکــــــــر فراوان . امین . :11:کد:http://support.acer.com/us/en/product/family.aspx
من هم رو5742 همین مشکل رو واسه تاچ پد داشتم یه راه براش پیدا کردم ومشکلم حل شد
شما ابتدا کامل تمامی درایورهایی که واسه تاچ پد نصب کردی رو پاک می کنی
یعد میری تو دیوایس منیجر واز اونجا دنبال سخت افزار تاچ پد می گردی .بعد که پیداش کردی روش کلیک راست می کنی و اپدیت درایور رو میزنی ومسیر درایوریو که دانلود کردی بهش میدی واجازه میدی تا درایوراش نصب شه(درایورش یا synaptics یا elantech)
تموم . واسه من که با اجرای فایل .exe اون درایور نصب نمی شدواینجوری مشکلم حل شد . امیدوارم واسه شما هم اینجوری حل شه
با نام خدا و سلام
دوستان ویندوز رو عوض کردم و dvd درایور ها رو گم کرده بودم که همه رو از سایت acer دانلود کردم ... موقع نصب گرافیک چه اینتل و چه انویدیا میگه :
---------------------------
Error
This computer does not meet the minimum requirements for installing the software.
OK
چه کنم ؟؟؟