نقل قول:
البته رومانتیک عزیز جوابتونو کامل دادن و متاسفانه باید گفت بیشتر از 90درصد کسایی که از لیگ آلمان انتقاد میکنن حتی سالی 1بازی هم نمیبینن از لیگ آلمان
از نظر داشتن آینده دار ترین ستاره های فوتبال بدون شک آلمان برترین کشور تو این زمینه هستش توی اروپا جوری که خیلی از سایتای بین المللی مثل گل و ساکرنت موقع انجام بازیای بوندسلیگا هرهفته یه گزارش مخصوص فقط برای ستاره های زیر 23سال آلمان و عملکردشون دارن.
من برام کوچکترین اهمیتی نداره که باشگاه های آلمان مثل انگلیس و اسپانیا و ایتالیا بازیکنای سوپراستار ندارن،این باعث شده که باشگاه های آلمان به جووناشون میدون بدن و روشون سرمایه گذاری بکنن و همین باعث شده که آلمان تا سالهای سال هیچ مشکلی از نظر استعداد نداشته باشه
یه نگاه به ایتالیا و انگلیس بنداز،کدوم بازیکن جوون شاخصی این چندسال ظهور کرده؟
هیچ باشگاه بزرگی یا جرات نمیکنه یا فرصت نمیکنه به جووناش میدون بده و همش قرضشون میدن و آخرشونم میفروشنش و استعداداشون حروم میشه.
اگه بخوای از نظر اقتصادی مقایسه بکنی بوندسلیگا بیشترین سودعملیاتی رو داشته بین همه لیگ های جهان که میتونی به گزارشای مالی سایتای ورزشی مراجعه بکنی،از نظر قراردادای ورزشی پارسال بوندسلیگا لیگ برتر رو هم پشت سرگذاشت تو این زمینه.
ولی عشق یه سری اینه که بشینن بازی 2تا تیم بزرگ رو ببینن و هیچ توجهی به جنبه های دیگه فوتبال نمیکنن و بدون اینکه حتی بازی لیگ آلمان یا تیم ملیشو نگاه بکنن میگن که ماشینیه و جذاب نیست و ت*م و ترکه نازیا هستن و ......
نه داداش من خودم بازی های بوندس لیگا رو زیاد میبینم و همینجوری نمیام نظر بدم.درسته که از کف این لیگ ستاره های زیادی وارد دنیای فوتبال شده ولی همه اونا آلمانی نبودن که میگید فوتبال آلمان از نظر ستاره هیچ مشکلی در آینده نخواهد داشت.شما یه نگاه به تیم ملی آلمان بنداز چندتا فوق ستاره میبینی؟ شاید بشه گفت سه یا چهار تا بقیه شون همه تو یه سطح هستن.در حقیقت کار تیمیه که باعث شده تیم ملی آلمان به یکی از قوی ترین تیم های دنیا تبدیل بشه.