سلام دوست عزیز.نقل قول:
ببخشید تو تاپیک دویتمون سوال میکنیم.
برای کسب اطلاعات.
برای کار با ادیوس باید تو سیستم به چیزی دقت کرد؟
کارت گرافیک جیفورس با ای ام دی فرقی داره.
در مورد مانیتور هم بکم مسئله رو بازش کنید
ممنون :11:
Printable View
سلام دوست عزیز.نقل قول:
ببخشید تو تاپیک دویتمون سوال میکنیم.
برای کسب اطلاعات.
برای کار با ادیوس باید تو سیستم به چیزی دقت کرد؟
کارت گرافیک جیفورس با ای ام دی فرقی داره.
در مورد مانیتور هم بکم مسئله رو بازش کنید
ممنون :11:
سیستم تدوین ، باید Intel باشه ... وگرنه کارهای رندش با AMD خیـــلی طول میکشه!نقل قول:
من حدود 8 ماه کار تدوین با ادیوس انجام دادم ، تجربه کسب کردم. !
منظور دوستمون از دو مانیتور رو دقیقا میدونم چیه! :)
برنامه ادیوس (در صورت نصب بودن کارت ادیوس ) یه قابلیتی داره که روی یه مانیتور ابزارها و تایم لاین رو نشون میده و روی اونیکی مانیتور فیلم رو نمایش میده!
با این بودجه ای که دوستمون داره بعید میدونم بتونه یه چیز خوب دست و پا کنه !
مرسی من هر بار میخواستم واسه عکاسا سیستم ببندم {اکثر عکاسای شهرمون با من کار میکنن}
همیشه اول میخواستم amd ببندم اما باز intel میبستم.
و 1 سوال کارت Canopus - EDIUS NX اگر بزاریم ایا با همین gtx 460 جواب میگیریم یا باید همین vga باشه.
بعنی تاثیری میزاره؟
کارت ادیوس رندر رو هم سریعتر میکنه؟
چقدر تاثیر داره؟
یا فقط برای ریل دادن فریم ها به کار میرود؟
ببخشید سوال زیاد شد.
دارم سیستم جمع میکنم اطلاعات میخوام.
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره که کارت گرافیک قوی تری داشته باشید ....نقل قول:
رندر رو سریعتر میکنه ؛ و مهمتر اینکه کیفیت ورودی و خروجی رو بسیار بسیار بالاتر میبره :)
ریل شدن هم یکی از خصوصیاتشه !
ولی در کل برای کار حرفه ای ... کارت ادیوس واجبه . ولی برای کارهایی مثل عروسی و ... نیازی بهش نیست
نقل قول:
الزامی نیست دوست عزیز نرم افزار مدیریت چند مانیتور هست مجانی چرا انقدر هزینه این کارت خیلی ضعیفتر از کوادرو هست
بـــله .... شما به این کارت میگی ضعیف؟ :31: کوادرو برای کمار دیگست .... این برای کار دیگه ....نقل قول:
مطمعن باش با اون نرم افزارها به مشکل میخوری . :) من تجربه کردم :20:
سلام
من با برنامه های پریمیر و افتر افکت کار میکنم
اما چند سوال
1 - آیا گرافیک آنبرد جواب کار تدوین رو میده چون موقع رندر کردن و خروجی گرفتن کارت گرافیک خیلی تاثیر داره
2- در مورد کار با 2 مانیتور باید بگم که روی یکی از مانیتور ها ابزار ها و تایم لاین رو میزاریم و دیگری مانیتور خروجی که کار رو میبینیم
اما فکر نمیکنم به کارت خاصی نیاز داشته باشه چون بعضی از کارت گرافیک ها خودشون 2 تا خروجی داره و توی تنظیمات میتونی جوری تنظیم کنی که نصف در یک صفحه و نصف دیگه در صفحه دیگه باشه البته مطمعا نیستم ولی حدس میزنم که به کارت خاصی نیاز نداره
3- آیا با وجود اینکه اکثر دوربین های دیجیتال حرفه ای برای ذخیره تصاویر نیازی به نوار های مغناطیسی ندارن و در مموری کارتشون ذخیره میکنن و شما هم مموری کارت رو مستقیم به رم ریدرتون وصل میکنید و روی تصاویر کار میکنید آیا با این وجود نیاز به کارت کپچر میباشد یا خیر
یا اگر تصاویر رو با کارت کپچر وارد کامپیوتر کنیم کیفیت بهتری خواهد داشت
با تشکر از همه دوستان
بله به خوبی با برنامه های AutoGK _MEDIAESPRESSO 6.5
بله جوابگو هستنقل قول:
1 - آیا گرافیک آنبرد جواب کار تدوین رو میده چون موقع رندر کردن و خروجی گرفتن کارت گرافیک خیلی تاثیر داره
برای تدوین شما بعد از ویرایش ، یک فایل ویدیویی را با یک فرمت خاص یکپارچه می کنید
یکپارچه کردن بیشتر به عهده پردازنده مرکزی هست و تبدیل هم تا حدودی به عهده کارت گرافیک هست و کارت گرافیک(موتور گرافیک) باید کدک های مربوطه را داشته باشه که از این لحاظ فرقی بین کارت گرافیک و آنبرد وجود نداره
گرافیک انبرد معمولا چند خروجی داره از جمله DVi و HDMI و شاید هم DSUB که میشه دو مانیتور را پشتیبانی کردنقل قول:
2- در مورد کار با 2 مانیتور باید بگم که روی یکی از مانیتور ها ابزار ها و تایم لاین رو میزاریم و دیگری مانیتور خروجی که کار رو میبینیم
اما فکر نمیکنم به کارت خاصی نیاز داشته باشه چون بعضی از کارت گرافیک ها خودشون 2 تا خروجی داره و توی تنظیمات میتونی جوری تنظیم کنی که نصف در یک صفحه و نصف دیگه در صفحه دیگه باشه البته مطمعا نیستم ولی حدس میزنم که به کارت خاصی نیاز نداره
وقتی اطلاعات بوسیله مموری به کامپیوتر متصل بشه نیازی به کارت کپچر نیستنقل قول:
3- آیا با وجود اینکه اکثر دوربین های دیجیتال حرفه ای برای ذخیره تصاویر نیازی به نوار های مغناطیسی ندارن و در مموری کارتشون ذخیره میکنن و شما هم مموری کارت رو مستقیم به رم ریدرتون وصل میکنید و روی تصاویر کار میکنید آیا با این وجود نیاز به کارت کپچر میباشد یا خیر
یا اگر تصاویر رو با کارت کپچر وارد کامپیوتر کنیم کیفیت بهتری خواهد داشت
البته در مورد نوار مغناطیسی هم نیازی به کارت کپچر نیست چون اکثر بردهای z68 دارای پورت 1394 هستند
اون کارت کاناپوسی که دوستمون معرفی کرد بواسطه نرم افزاری که داره و با سخت افزار مربوطه هماهنگ هست یکپارچه سازی تصاویر بعد از ویرایش را با سرعت بیشتری برای شما انجام میده
فکر کنم دو شات گذاشتینقل قول:
بله به خوبی با برنامه های AutoGK _MEDIAESPRESSO 6.5 مادربرد این رو جایگزین کنید GIGABYTE=GA-Z68XP-UD3R=300
شات اول که برای من در دسترس نیست
شات دوم هم قبلا بحث کردیم چون پردازنده ها در فرکانس های مختلف دارند کار می کنند نمی تونه ملاک قضاوت قرار بگیره
البته اون دو موردی را که پردازنده ها دارند با فرکانس رفرنس کار می کنند میشه تا حدودی مورد قضاوت قرار داد
کارت 520 دو گیگ هم گزینه خوبیه قیمتش حدود 108 تومن بود. برای تدوین . آنبرد خوبه ولی مجبورید از h67 استفاده کنید.