میگم دوست عزیز شما همون میلاد در وبسایت HOTOVERCLOCK نیستی که چندین بار توسط کاربران اونجا و من حقیر به خاطر دادن تز های (تقریبا گریه اور) فضایی بشدت مورد لطف قرار گرفتی؟؟ (باقرالگرافیک خودمون )
حالا درسته اینجا کسی بحث تخصصی نمیکنه و چون توجهی نمیشه میتونید تز های مریخی چون نمیدونم RSX معادل 7600GT و xenos معادل 4350 وو... یا اولین سازنده پردازنده 2 هسته ای مال amd بوده و .. میای با منطق ونوسی تعداد خطوط تولید شرکت هارو میشماری و ......
جالبه هرکس دیگه به جای اون بنده خدا بود فرار میکرد و یا لاقل سرشو مینداخت پایین مثل یک کاربر سر به زیر و به دور از هرگون تخیل و ارزو به کار خودش ادامه میداد :31:
درمورده صحبت هاتون که 6970 از 590 هم قویتره خوب خداوند گاهی در افرینشش یکسری نواوری هایی ایجاد میکنه که باعث میشه ما شاهد نوابغی در سرتاسر عالم بشیم که احتمالا این مورد هم از اون face hitting های آس هست
پیش از جواب لازمه یه چیز رو بگم
شما و خیلی های دیگه تنها یاد گرفتید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون y از x بلند تره بس بهتره رو توی ذهنتون فرو کنید.
خوب اینو یک بچه 2 ساله هم میتونه متوجه بشه که خط y مثلا بلندتر از x هنر اینه که یک ادم باشعور لاقل متن ریویو و صحبت های تست کننده رو هم درصورت سواد انگلیسی مطالعه کنه که الان اکثر افراد فقیر دانش اجتماع هم لاقل کمی دارن)
درمورده اون سوالت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میگه GTX 570 reference model شما نمیفهمی یعنی چی؟ مدل رفرنس توضیح داره؟بعد هم اگه روش کلیک میکردید نوع مدل رفرنس رو براتون لینک میکرد که از چه شرکتی هست و مربوط به inno3d هست که قبلا ریویو شو این سایت زده
من فعلا مطلبی واسه بحث جدی ندیدم اما اگه ببنیم از رو حساب بحثی رو شروع کردی بحث اصلی رو شروع میکنم و میدونی که به راحتی میشه نقض همه تز های فضایی رو در سراسر نت داد
موفق باشی