با سلام نرم افزاري جهت ريكاوري هارد يا رم ميخواستم / با تشكر
Printable View
با سلام نرم افزاري جهت ريكاوري هارد يا رم ميخواستم / با تشكر
اقا ممنون بهتر شد (با TCP )این کارو تو رجستری قبلا انجام داده بود الان تقریبا بجای 9kb به 20kb تبدیل شدهنقل قول:
حالا تنظیمات بهتری نمیشه انجام داد تا دیگه از حداکثر توانش استفاده کنه
نه ، قضیه Vp n جداست باز اگه ازش استفاده کنی اول به سرور برنامه وصل میشه و بعد به چیز پی ان .نقل قول:
در vp N هم جون اطلاعات رمز گذاری میشن جای هیچ گونه نگرانی ای نیست .
واقعیتش من خودم نتونستم کرکش کنم . ولی برنامه محدودیت 30 روزه داره فعلا از 30 روز استفاده کنین تا نسخه پرتابل یا کرک شده اونو گیر بیارم !نقل قول:
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
روی این دو مرورگر بیشتر تاثیر داره ولی چون تنظیمات مربوط به رجیستری ویندوز هست پس حالت کلی داره و باید با کروم هم سازگار باشه .نقل قول:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
دوست عزیز عضویت شما رو تبریک میگم ولی لطفا قوانین انجمن نرم افزار موجود در امضای من رو مطالعه کنین.نقل قول:
برای مشکلتون حتما باید یک تاپیک جداگونه واسه خودتون ایجاد کنین . البته بعد از اتمام محدودیت یوزرتون!
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
متاسفانه بیش تر از این دیگه اطلاع ندارم ولی اگه باز مورد جدیدی پیدا کردم حتما بهت میگم .نقل قول: