دوست عزیز حالا شما با udk میتونی کار کنی یا اونم میخوای یاد بگیری؟
اگه اینجوری باشه خیلی برات سخت میشه .
به هر حال موفق باشی
یا حق.......
راستی فرق بازی سه بعدی با دوبعدی چیه؟:5:
Printable View
دوست عزیز حالا شما با udk میتونی کار کنی یا اونم میخوای یاد بگیری؟
اگه اینجوری باشه خیلی برات سخت میشه .
به هر حال موفق باشی
یا حق.......
راستی فرق بازی سه بعدی با دوبعدی چیه؟:5:
سلام دوستان
منم میخواستم مثه بقیه بگم سخته و نمیشه دیدم گفتن :31: گرچه با یکم پشتکار میشه! :46: پس من کمک میکنم:
[HTML]http://s11.uploadfa.com/files/3/ouw31547ikxmv2/Game.Character.Modeling.and.Animation.with.3ds.Max .pdf[/HTML]
حجمشم از بقیه کتابایی که دیدم کمتر بود! 28.8 مگابایت
امیدوارم کارت راه بیفته :10:
سلام :40:
ببخشید که جواب هارو یه کم دیر میفرستم آخه رفته بودم مسافرت و نمیتو نستم
hadi 665 عزیز بابت راهنمایی ممنونم باید بگم خوشبختانه همین علاقه منو به این کار واداشته و داشتن علاقه در هر کاری مهمترینه
tatuy بازی دو بعدی به بازی هایی مثل ماریو (قارچ خور ) گفته میشه که فقط میتونی اونها رو از یک بعد نگاه کنی و بازی های سه بعدی به بازی هایی مثل رزیدنت اویل 5 گفته میشه که میتونی از تمامی جهات به کاراکتر بازی و محیط نگاه کنی
MRHArtsClube بابت کتاب متشکرم
سلام :40:
ببخشید که جواب هارو یه کم دیر میفرستم آخه رفته بودم مسافرت و نمیتو نستم
hadi 665 عزیز بابت راهنمایی ممنونم باید بگم خوشبختانه همین علاقه منو به این کار واداشته و داشتن علاقه در هر کاری مهمترینه
tatuy بازی دو بعدی به بازی هایی مثل ماریو (قارچ خور ) گفته میشه که فقط میتونی اونها رو از یک بعد نگاه کنی و بازی های سه بعدی به بازی هایی مثل رزیدنت اویل 5 گفته میشه که میتونی از تمامی جهات به کاراکتر بازی و محیط نگاه کنی
MRHArtsClube بابت کتاب متشکرم
سلام من تو یکی از سایت های فروش اموزش 3d max دیدم اموزش داده ساخت شخصیت برای بازی ولی اگر لینک بزارم مدیر سایت سانسور می کنه تو گوگل سرچ کنی پیدا می کنی . در مورد بازی هم اینو باید بدونی که ما همه عشق بازی سازی داشتیم و داریم ولی نیاز به یک تیم هست برای بازی 3 بعدی مخصوصا. و اگر شما می خوای اینکاره بشه باید رو یکی از رشته های بازی سازی مثل مدل سازی انیمیشن برنامه نویسی سی شارپ تسلط پیدا کنی بعدا دنبال چندتا پایه مثلا 20 30 نفر بگردی که مثل خودت علاقه داشته باشن و دنبال پول نباشن بعد اون موقع می تونی. من خودم ادعای گیمری ایران رو دارم چون از بچگی از میکرو سگا گیم بوی و هر دستگاهی که شنیدی بازی می کردم و الان راحت می تونم یک فیلنامه بازی بدم ولی کو پایه همه ما دنبال راحت طلبی هستیم یک دکمه بزنیم بازی کنیم یا بازی ساخته بشه خلاصه تلاشت رو بکن
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
از اداما که فکر می کنن مخ هستن و بقیه چیزی نمی فهمن خیلی بدم میاد
kamron_devil اگه میشه به ایمیلم بفرست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستادم اومد؟
آره اومد_ولی رفته بود توSpam
محصولات جالبی داشت