دوستان فقط لطف کنند بحث رو خمیر مایه ی مذهبی بهش ندن تا تاپیک بتونه به حیات و فعالیتش ادامه بده /
ممنون از توجه شما .
Printable View
دوستان فقط لطف کنند بحث رو خمیر مایه ی مذهبی بهش ندن تا تاپیک بتونه به حیات و فعالیتش ادامه بده /
ممنون از توجه شما .
خوب ما مسلمونا یه پشتوانه به نام توکل به خدا داریم که یه کافر اینو نداره
برای موفقیت هم این پشتوانه میتونه نباشه.یعنی با پشتکار.انگیزه و....خیلی چیزهای دیگه که در رسیدن به موفقیت میتونه کمکمون کنه میشه به هدف رسید و موفق شد
خوب خلاصه بین یک کافر موفق و یک مسلمان موفق (و یا کلا هر کسی که به خدا ایمان داره) باید یک عامل مشترکی وجود داشته باشه که هر دو با اون به موفقیت رسیدن
که به نظر من اون قوت قلب و ایمان به موفق شدنه
حالا ما مسلمون ها با توکل بر خدا به اون قوت قلب می رسیم اما کافر ها با ذهن خودشون یا حتی بت پرست ها هم همین طور هستند
شما مطمئن باش که بت پرست ها از بت پرستی خودشون نتیجه گرفتن وگرنه تا الان توی کشور هایی مثل تایلند بت پرست نداشتیم
خوب چیزی که باعث میشه بت پرست ها از بت هاشون حاجت بگیرن اینه که اون بت ها به اون ها قوت قلب و ایمان میده
در ضمن من نمیخوام بگم توکل بر خدا بی فایده هست و یا خدایی وجود نداره! بلکه تمام این قوانین رو خدا در دنیا قرار داده یعنی همه ی ما چه اون قوت قلب رو با توکل بر خدا به دست بیاریم چه با بت پرستی و چه با هیچی! به هر حال داریم از قوانینی که خدا در این دنیا قرار داده استفاده میکنیم پس به هر حال زیر سلطه ی خدا هستیم
وای موضوع تاپیک چی بود بحث به کجا کشید:31:
شرمنده زیاد حرف زدم
این هم که شد همون تاپیک قانون جذب.من هنوز هم سر حرفم هستم قدرت ذهن با قانون جذب فرق داره.
یه چیز دیگه ای هم که هست در مورد چشم نظر یا چشم زخمه.ایا این واقعیت داره؟این مربوط به چشم هست یا مربوط به ذهن؟این با قانون جذب رابطه داره؟
خوب قانون جذب هم در واقع یکی از قدرت های ذهنه دیگهنقل قول:
در مورد اون چشم نظر به نظر من خرافه هست.
در واقع همون اعتقاد قلبی ما به این مسئله هست که بازم به قانون جاذبه بر میگرده
یعنی شما اگه بهش اعتقاد داشته باشی سرت میاد
مثل همون بت پرست ها که در پست قبلم گفتم چون اعتقاد به بت دارند ازش هر چی بخوان میگیرن
حالا این هم همونه
در ضمن اینجا میتونه تاپیک خوبی بشه برای تبادل نظر در مورد قدرت ذهن و قانون جاذبه و...
ادامه بدین:20:
راستش اين بحث اعتقاد داشتن به نظرم پيچيدهتر از اين حرفهاست.
درمورد اينکه "احساس خوب" باعث احساس خوب بيشتر ميشه، من يه تجربههاي کوچيکي دارم. مثلا موقعي که قبل از کلاسي احساس خوب در خودم نسبت به اون کلاس ايجاد ميکردم، بطور ملموسي کلاس برايم عوض ميشد و انگار که واقعا بهتر ميگذشت.
ولي درمورد اينکه اعتقاد به چيزي موجب رخ دادنش ميشه به نظرم نميشه راحت اينو گفت. تا مدتها مردم فکر ميکردن زمين صافه يا اينکه خورشيد به دور زمين ميگرده. از طرفي همين امروز هم آدمهايي که قرباني برخي کلاهبرداريها ميشن (مثلا خونههايي که پيشفروش ميشن و اصلا وجود خارجي ندارن!) خب واقعا شايد فکرش رو هم نکنن که چي قراره سرشون بياد. ولي خب اينطور ميشه.
گذشته از همه اين حرفهايي که زده ميشه (متد سيلوا، قانون جذب و غيره)، چيزي که حداقل به من ثابت شده اينه که اينها نميتونن جاي دين و ايمون رو بگيرن. من قطعا يک مسلمون کامل نيستم، و خيلي هم فاصله دارم باهاش، اما ميتونم بگم که نه متد سيلوا، نه تفکر و تلقين مثبت و نه هيچيک از کارهاي مشابه، نتونستهاند مثلا اون آرامش قلبي رو که نماز در من ايجاد ميکنه رو به من بدن.
اين بحثي که توي تاپيک شد که برخي از راه کفر به خوشبختي ميرسن، به نظرم اون اصلا خوشبختي نيست. و شما وقتي به درون زندگي اون افراد وارد بشيد و نگاه کنيد ميفهميد. من ميشناسم آدمهايي رو که ماشين و خونه و همه چيشون در بالاترين سطوح قرار داره، ولي گرفتاري رواني دارن. يا اينکه بيماري ناجوري دارن. خوش نيستن.
حرف من در نفي خوب بودن يه سري چيزا مثل ماشين خوب نيست. بالاخره ماشيني که گرونه خب راحت تره و امکاناتش بيشتر. ولي ميخوام بگم همه اينها بدون دين و ايمون تضميني براي خوشبختي نميدن.
اگرچه هزارها طريق گفته ميشه براي رسيدن به خواستهها (تجسم و تلقين و جذب و ...)، من بارها تجربه کردهام که چيزي رو از خدا خواستهام و خدا اون رو بهم داده. فقط کافيه توي دعا، خلوص نيت داشته باشيد. حرف دلتون رو به خدا بزنيد. خدا که بخشندس... .
مستجاب شدن دعاها، شما رو به خدا نزديکتر ميکنه. اگر قانون جذب شما رو از اين مسئله دور کنه، خواسته يا ناخواسته اثر منفي خودشو گذاشته.
خلاصه:
کليت اون چيزي که تحت عنوان قانون جذب مطرح ميشه و حرفهاي مشابه، يا بياساسن و يا اگر هم اساسي دارن خب نميتونن جاي دين و ايمون رو بگيرن.
سلام بچه ها خوبيد من نميخوام بحثو مذهبي كنم ولي قانون جذب تو مذهب هم هست همونطور كه حضرت محمد ميگه سرنوشت همانند ريسمانيه كه از آسمون به زمين تابيده شده اما با دعا ميشه تغييرش داد يا امام علي يا صادق دقيق يادم نيست فرموده كه اگر مي خواهيد دعايتان مستجاب شود آن را حاضر و آماده جلوي در تصور كنيد من اينارو تو كتاب دعا خوندم و قدرت ذهن شما بايد بتوني ذهنو به كنترل خودت درآري آدماي عادي ذهن اونارو كنترل ميكنه ولي مثلا مرتاضا بر عكسن و شما براي اينكه ذهن رو به كنترل خودتون درآريد بايد تماما مثبت باشيد ميدونيد يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
اول بگم اون شخصی که مثلا خونه ای رو پیش خرید کرده که وجود نداشته مسلما نسبت به اون اقدامش یه تردید داشته که این بلا سرش اومده من نمیخوام خیلی بی دلیل و الکی از قانون جاذبه طرفداری کنم اما این چیزیه که واقعا اثبات شدهنقل قول:
در مورد خوشبختی هم باید گفت که خوشبختی نسبی هست و خوشبختی مطلق وجود نداره یا خیلی کمه
خوب حلا یا شما میگید که هیچ بی دین و کافری وجود ندار که واقعا خوشبخت باشه؟!
اگر بگم من یکیشون رو میشناسم چی؟!(جدی گفتم:20:)
خوشبختي يک احساسه که قراره دوام بياره. من نديدم کسي رو که در متن زندگيش خودش رو خوشبخت بنامه و بياعتقاد هم باشه. حتي اگر هم باشن چنين افرادي، وقتي سنشون بالا ميره، اين احساس خوشبختيه يواش يواش وارد سير نزولي ميشه. ضمن اينکه من ديدهام آدمهايي که وضعشون خوب بوده و يهو يه ضربه بزرگي ديدهاند (مثلا مرض لاعلاج، فوت زودهنگام يکي از بستگان، ...)نقل قول:
درمورد اعتقاد هم راست ميگيد چنين افرادي شايد ناکاميشون معلول از ترديدشون باشه. ولي اعتقاد به مسطح بودن زمين و گردش خورشيد به دور زمين و اينها چي؟ اينه که ميگم يه کم جاي تامل و يه جورايي تحقيق بيشتر داره اين بحث که به هرچي اعتقاد داشته باشي اتفاق ميفته.
این سوال خیلی ها هست که میگن چرا ما اینقدر به خدا توکل میکنیم و بدبختیم ولی اونی که نمیدونه خدا کیه و پولش از رو پارو بالا میره دلیلش اینه که خدا توی این دنیا چیز های ساده رو به انسان با ایمان میده ولی چیزای خوب رو به کسانی که به قولی از خدا بی خبر هستن میده برای اینکه بعدا عزابش کنه دلیلش اینه من خودم مدت ها سوالم بوده!نقل قول: