نه ! روی خود Library کلیک راست کن و Properties رو بزن !
تو روی اون فایلایی که دانلود کردی این کارو کردی.
نه ! روی خود Library کلیک راست کن و Properties رو بزن !
تو روی اون فایلایی که دانلود کردی این کارو کردی.
ببین امیرخان
من فکر میکنم از اصل مسئله فاصله گرفتیم...
من فقط میخوام یه فولدر در کنار 4فولدر پیشفرض موجود در Libraries داشته باشم همین.
و اینو میدونی که در دنیای کامپیوتر نمیشه نداریم.لذا خواهش میکنم اگه ترفند ساخت یه همچین فولدری را میدونی ارائه بده.ممنون
خب اینو از اول میگفتی.
بیا عکس زیر رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما امیدوارم مفهوم Library رو گرفته باشی که چی به چیه.
در پست اول هم عرض کردم که
New Folder معمولی میخوام،نه New Library
خب نمیشه !نقل قول:
دوباره باید بگم که اینجا مثل فضای هاردت نیس که بشه توی New Folder بسازی.
بعدشم چه فرقی داره ؟ یه لایبرری جدید بساز و به یک New Folder لینکش کن.
داریوش جان Document یه پوشه از هاردت هست که شورتکات اون تو Library هم موجوده . وقتی شما در Library پوشه Documents رو باز میکنی در حقیقت پوشه مسیر C:\Users\Username\Documents رو باز میکنی و ویندوز در حقیقت برای دسترسی سریعتر این عمل رو انجام میده . البته نیازی نیست حتما در داخل پوشه Library شورتکات ایجاد بشه ولی ویندوز برای اینکه نظم بهتری به سیستم بده ، اومده یه پوشه ای به این نام ایجاد کرده و اسمش رو کتابخونه گذاشته تا به همه فایل های ضروری یکجا دسترسی داشته باشی.
حالا بطور مثال شما میخوای پوشه Downloads From IDM سریع در دسترس باشه ، نیازی نیست حتما تو پوشه Library باشه .
روی پوشه مورد نظر راست کلیک کن و Create Shortcut رو بزن . بعد همین شورتکات ایجاد شده رو کات کن و مثلا تو دسکتاپ پیست کن .
درسته با کاری که شما پیشنهاد کردین کار راه میافته ولی من میخواستم بدونم اساسا چطور میشه با ترفندی چیزی کاری را که گفتم انجام داد ولی به هر حال
از شما دوستان عزیزم amir_varasteh و saeed774 خیلی ممنونم که واسم اینقدر وقت گذاشتین و توضیحات کاملی را در این رابطه ارائه دادین.:11: