برای فعال کردنش:
Your Connection Vpn -> Properties -> Option -> PPP Setting -> enable software compression
برای من دیفالت فعاله هیچ تفاوتی نکرد!!
Printable View
برای فعال کردنش:
Your Connection Vpn -> Properties -> Option -> PPP Setting -> enable software compression
برای من دیفالت فعاله هیچ تفاوتی نکرد!!
یه کشف عجیب دیگه
اینو با سرعت 700 کیلو بیت یا به عبارتی 5.6 مگابیت دانلود کردم
من سرعتم از ای اس پی 128 کیلو بیته
فکر کنید ی ایننترنت 5 6 مگی ماهیانه چند میلیون میشهکد:http://www.filesonic.com/file/1169324211/Reza_Sadeghi_-_Dige_Meshki_Nemiposham__128_.zip
اگه بفهمیم سره این داستانو خیلی باحال میشه
دوستان خواهشا این موضوعو جدی بگیرید ببینیم داستان چیه
جدا خیلی باحالو و اقتصادی و به صرفست.
منم حدودا یکی دوسال پیش بود با اینترنت دیال آپ و بدون هیچ تنظیماتی تونستم توی یه سایت موزیک خیلی از آلبوم هاشو با سرعت 500 کیلوبایت!!! دانلود کنم! آلبوم جدید افشین و آلبوم دنیا از آرش را بطور کامل کمتر از 1 دقیقه دانلود کردم. هیچ وقت این خاطره از یادم نمیره!!!
با دایال اپ 500 کیلوبایت:18:نقل قول:
این داداشمون فکر کنم توهم زده رو خود مودم دایل اپ زده بالای 56 kb رو نمیتونه تجزیه و تحلیل کنهنقل قول:
کسی دیگه ازمایش کرده این روشو ؟
اگه کار میکنه بگید من برم دنبال لینک های فایل سونیک بگردم
تاپیک بو میده؟؟!! تبلیغات واسه این یارو هست؟؟
هیچ تغییر سرعتی اتفاق نمی افته هر کس سرعتش زیاد می شه یه عکس موقع دانلود اون فایل ها بگیره بگذاره اینجا ما هم ببینیم.
اولا ادب را رعایت کنید . دوما چیزی که گفتم عین حقیقت بود، میخواید باور کنید یا نکنید. این اتفاق هم فقط روی یک سرور خاص و به مدت نیم ساعت بود. نیازی به تایید شما هم نیست. یادآوری میکنم مودب باشید.نقل قول:
همه کارا رو انجام دادم همون سرعت قبلیم بود ...