نه باید آی پی دوتا سیستم رو چک کنیدنقل قول:
احتمالا یکی از سیستم ها تو آی پیش مشکل داره cmd رو باز کنید و بزنید ping 192.168.1.2 این کارو روی پی سی تون انجام بدین ببنید send recive میشه همه بسته ها یا به time out میخوره
Printable View
نه باید آی پی دوتا سیستم رو چک کنیدنقل قول:
احتمالا یکی از سیستم ها تو آی پیش مشکل داره cmd رو باز کنید و بزنید ping 192.168.1.2 این کارو روی پی سی تون انجام بدین ببنید send recive میشه همه بسته ها یا به time out میخوره
داداش چندا مشکل
مودم که روش می شه ارتباط بین پی سی و لپتاپ قطع می شه
تو لپتاپ وقتی توی نتورک روی اسم پی سی کلیک می کنم یوزر و پس می خواد در صورتی که پی سی یوزر و پس نداره
خوب شما باید یوزر guest رو غیر فعال کنید و اگه پسورد خواست همون پسورد home group رو وارد کنیدنقل قول:
اگر پی سی لپتاب رو میبینه و میتونید واردش بشین از تو پی سی اطلاعات رو از داخل لپتاب بردارین
داداش تل می دی با هم صحبت کنیم ؟
به خدا گیج شدم
داداش الان تونستم شیر کنم
و می تونم بن هردو فایل انتقال بدم
اما الا بازم لپتاپ اینترنت نداره
می شه دقیق بگی چطور کانکشن رو شیر کنم
شاید من درست انجام ندادم
در ضمن اگه بخوام پرینتر رو هم شیر کنم باید چیکار کنم
می شه اینم راهنماییم کنید
داداش پرینتر رو هم شیر کردم
فقط مونده اینترنت لپتاپ می تونید کمکم کنید اینم درست کنم ؟
برای اینترنت باید کانکشن رو شیر کنید هیچ کاری نداره آسونهنقل قول:
سربرگ sharing رو بزنید تیک allow رو بزنید
با اینکار آی پی پی سی تغییر میکنه اونو تغییر بدید دیگه همه چی درسته
یک شکل از کانکشنتون بزارید ببینیم
با سلام لطفا روش اتصال مودم adsl به کامپیوتر رو با کابل usb رو در صورت امکان کامل توضیح دهید ممنون ممنون
مدل مودمتون چیه ؟نقل قول:
دوست عزیز مدل مودم tp-link td-8811 adsl2+ modem router هست اگر اموزش کامل راه اندازی اینترنت رو با کابل usb رو بگید بینهایت ممنون میشم در ضمن در حال حاضر از کابل lan دارم استفاده میکنم ولی میخوام از اون برای شبکه کردن استفاده کنم برای همین نیاز به کابل usb دارم ممنون ممنون