سلام . قیمت spphire 6850 و پاور 685 گرین؟:11:
Printable View
سلام . قیمت spphire 6850 و پاور 685 گرین؟:11:
خوب اون چیپست اصلی مادربردتونه... یه سرچی کنید در سطح نت ببینید دمای نورمالش چه قدر باید باشه.نقل قول:
اون هیتسینک طلایی ( تو عکس نارنجی شده ) زیر cpu
120-125 تومان باید باشه.نقل قول:
قیمت 685b رو هم نمیدنین؟
صدای زیادی ندارن. در سایت گرین برای سری US نوشته: Ultra Silent.ولی برای سری B نوشته: Quiet. حالا فرقشون در عمل چه قدره معلوم نیست.نقل قول:
صدای فن سری های b گرین زیاد نیست ! ؟ b-us بهتر نیست؟
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
Sapphire 6850 هم در بازار 225-230 تومان هست.
مرسی عرفان جان!نقل قول:
خوب من تصمیم نهایی رو گرفتم !
sapphire 6850 1gb و green 685 b .
اگر نکته خاصی هست که موقع خرید باید بهش توجه کنم خوشحال میشم که بگید!:11:
خیلی خوبه! فقط چرا به GTX 460 1GB فکر نکردین... اون هم بد گزینه ای نیستا!:46:نقل قول:
مرسی عرفان جان!
خوب من تصمیم نهایی رو گرفتم !
sapphire 6850 1gb و green 685 b .
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
حواستون باشه کارت نو باشه... از قیافش معلومه. پیچ ها آک باشن و باز نشده باشه کارت. گارانتی هم خیلی مهم نیست ولی اگه داشته باشه بهتره.
روی درگاه PCI E هم ببینید خط و خش نباشه(کارت استفاده نشده باشه)
روی فن هم گرد و خاک نباشه(نشونه مصرف شده... نه گرد و خاک معمولی)
پاور هم حتما گارانتی آینده سیما.
نمیدونم ! یعنی 460 از 6850 قوی تره ! ؟ :13:نقل قول:
مرسی از توضیحاتتون:40:
کارت خودم و پاور رو چقدر میخرن ؟ ( هر دو رو دو ساله دارم ولی پاور گارانتیش تموم شده )
460 هم سطح 6850 هست... ولی در عنوان هایی که از تسلیشن استفاده میکنن قویتر عمل میکنه. معماریش هم کمی بهینه تره...نقل قول:
فکر کنم در آورکلاک هم بهتر ظاهر شده.
اگه میخواید بیشتر توضیح بدم یا بنچمارک هم براتون بزارم؟
مرسی که جواب دادید. اگر اختلاف قدرتشون زیاد نیست فکرکنم 6850 برای من بهتر باشه چون cpu من amd هست!:13:نقل قول:
خواهش! اصلا هیچ اتفاقی نمیافته اگه CPU و GPU از یک برند نباشن! و بهش کوچیک ترین توجهی نکنید!نقل قول:
مرسی که جواب دادید. اگر اختلاف قدرتشون زیاد نیست فکرکنم 6850 برای من بهتر باشه چون cpu من amd هست!
میگوم خالو شما چرا کلید کردی رو 6850؟
460 بگیر ولک!
مخلص همه بچه های جنوب هم هستیم!:40:
خوب کارت قبلیم nvidia بوده گفتم تنوع باشه amd باشه این دفعه!:31:
اگر ممکنه برتری های 460 رو نسبت به 6850 بگین! و از چه برندی بگیرم ؟ evga ؟
کارت خودم و پاور رو چقدر میخرن ؟ ( هر دو رو دو ساله دارم ولی پاور گارانتیش تموم شده )
مرسی