دوستان میشه از این گلکسی ای و اس ال لینک بزارید؟
Printable View
دوستان میشه از این گلکسی ای و اس ال لینک بزارید؟
گلکسی ای که نداریم احتمالاً منظورت گلکسی اس هستنقل قول:
این اس :
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php
تفاوتشون تو این چند مورده :کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9003_galaxy_sl-3761.php
سایز اس ال بزرگتره و قطرشم بیشتره
صفحه نمایشش slcd هست در برابر گلکسی اس که super amoled هست
4 گیگ مموری داخلی در برابر 8 گیگ گلکسی اس
gpu اس ال خیلی ضعیفتر از اس هست البته اگه بازی نکنی اصلاً فرقی ندارن
باتری اس ال 1650 میلی هست در برابر 1500
شاید منظورش گلکسی ایس بوده در هر صورتنقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_s5830-3724.php
نه منظورم همون اس بود.اشتباهه تایپی بود.(کناره هم هستن:31:)نقل قول:
دوستان نظرشون در مورده یک آیپاد تاچ +یک گوشی ارزون قیمت چی هست؟:13:
دوست عزیز به هر حال iPod touch هم بسیار خوبه و از تمام برنامه های iPhone (به غیر از برنامه هایی که به سیم کارت مربوط میشن ) پشتیبانی می کنه و شما قابلیت دسترسی به اینترنت از طریق wi-fi رو هم دارید.بازی های بسیار خوبی هم دارننقل قول:
اما با این حال باز هم بستگی به شما داره که بتونید با بعضی از محدودیت های ios کنار بیاید یا نه چون هر چی باشه نصف مسئولیت موبایل رو iPod Touch قراره برای شما انجام بده.پس محدودیت ها به چشم میان
از جمله وابستگی شدید به نرم افزار itunes برای انتقال فایل از کامپیوتر به iPod Touch و ...
به همین خاطر من خرید یک گوشی کامل رو پیشنهاد می کنم تا خرید iPod Touch و یک گوشی ارزان
iPod Touch خوبه.تا جایی که بخواید برای اجرای نرم افزار های آیفون و ios ازش استفاده کنید اما به نظر من در کنار یک گوشی ارزان نمی تونه جای یک گوشی کامل رو بگیره
با سلام
با عرض معذرت .چرا همیشه جوابها از موضوع اصلی منحرف میشه؟سوال این دوستمون گوشی تا 350 تومن بود اما آخرش رسید به بالای 450 تومن.
از دوستان عزیز تقاضامندم یه جوری راهنمایی کنین که سوال کننده به جواب سوال برشه نه اینکه با گزینه های دیگه کارشو سخت تر کنید توی انتخاب.
خود من یه تاپیک زدم تا 250 تومن میخوام هزینه کنم fit بهتره یا wave723 متاسفانه جوابها بیشتر گمراهم کرد.الانم نمیدونم ازبین این گزینه ها کدومو انتخاب کنم؟ace wavei wave ii wave723 galaxy fit c7 میدونین چرا؟چون هی میگن آقا با یه کم بیشتر هزینه کردن فلان گوشی بهتره .
خب اساتید قصد جسارت نداشتم ولی کمک کنید تا بهترین انتخاب نسبت به پولی که خرج میشه مشخص بشه.
دوست عزیزی که wave رو پیشنهاد کرده. مگه نمیگن ویو یک دیگه تولید نمیشه؟چون قیمت ال ای دی اقتصادی نیست؟ضمنا ممکنه ساپورت سامسونگ کم بشه بجاش رو ویو2 سرمایه گذاری کرده؟
اگه فیلمبرداری ace با آپدیت در حد hd بشه (ممکنه؟؟) بازم ویو انتخاب بهتریه؟
یا اصلا اگه کلا سیستم عاملو بیخیال شیم پیکسون بهتر نیست؟
حتی تو gsmarena نوشته عکسهای گرفته شده با wave723 از ویو اصلی هم بهتره
ببخشید زیاد حرف زدم.
راستش امروز با سامسونگ کار کردم.اصلا خوشم نیامد.سامسونگ کیفیت صفحه اش خیلی خوبه ولی اصلا
رابط کاربری و جایه دکمه هاش خوب نیست.
در مورده قیمت هم در این مورد استثنا هست چون خودم نکسوس اچ تی سی رو به انتخاب ها اضافه کردم.:20:
پیکسون گوشی خوبیه.مخصوصا عکساش.ولی باتریش داغونه.
منم دنباله سیستم عامل نیستم.فقط یه چیزی میخوام که صفحه خوبی داشته باشه و زیره نوره آفتاب معلوم
باشه.عکساش هم نسبتا خوب باشه.خوشگل و با کلاس باشه.نه مثله ان 8 باشه که همه دارن و اونایی هم که
پولشون نمیرسه تقلبیش رو داشته باشن.:13:
سلام.گوشی با دو سیم کارت و دوربین عالی تا 350 چی سراغ دارید؟لطف کنید کمک کنید
من این ترفندو استفاده کردم :دینقل قول:
آیپاد تهشه ، یعنی کلا تهشه... ولی گوشیه به شدت اعصاب خورد کنه :دی من آیپاد خریدم و 6120 عهد بوقمو به عنوان گوشی استفاده می کنم... ولی گوشی ارزون به شدت اعصاب خورد کنه... و اینکه آیپاد 8 گیگ عملا فقط به درد موزیک میخوره و بس... حتما باید 32 بگیرین که 360 تومنه... و گوشی هم حدود 40 آب میخوره...
می شه 400... می تونین یه گلکسی اس ال بگیرین یا X10... که x10 ارزون تر در میاد و تا حدی من ایکس 10 رو توصیه می کنم (اس ال اونقدرا کامل نیست)...