دوستان گرامی این دوستمون با Phenom X4 9500 احتمالآ اشتباه گرفته.شما زیاد به دل نگیرید.:46:
دوستان گرامی این دوستمون با Phenom X4 9500 احتمالآ اشتباه گرفته.شما زیاد به دل نگیرید.:46:
سایت amd که واقعا محصولاتشو اپدیت نمیکنه و من ازش سر در نیاوردم.
این عکسو ببینین.
4تا 955:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2تای اولی ضریب بسته و دوتای اخری be.
این هم شاته 125 وات be.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی منبعه دیگه ای تو اینترنت نیست دوستان پیدا کردن بگن.
بر فرض هم هر دو مدل رو تولید کرده باشه! چرا تو اینترنت دنبالش میگردین؟ مگه نگفتین که مدل معمولیش 10 تومن ارزونتره؟! پس عکسش رو بگیرید و اینجا بزارید!
الان حدود 2 ساعته که بازار رو شخم زدم.اصلآ مدل بسته برای 955 تو بازار نیست که نیست.
یکم ملایم تر صحبت کنی به جایی بر نمیخوره.نقل قول:
حالا من فکر کردم دو مدله و معمولا این اختلاف قیمت هست.
در ضمن بر فرض که من اشتباه کردم بهتر بود صحبتتون دوستانه تر بود اگر من بخوام از پستای شما اشکال بگیرم باید روزانه 50 تا پست فقط برای شما بدم.
WOW
دوستان از شما ها بعیده.4 تا تازه وارد میبینن و بعد حرف در میارن.تو خدا یکم کنترل نفس.:31:
نقل قول:نمیدونم، من ناملایم صحبت کردم؟!!:18:نقل قول:
منظورم هم فقط شما نبودید! جناب وایومن هم حرف شما رو تایید کردن! درسته؟:46:
من هم قصد ایراد گرفتن از حرف شما رو نداشتم ، گفتم لابد یه چیزی هست که ما ندیدیم، به همین خاطر گفتم عکسش رو اینجا بزارید! :27:
در مورد پست های من هم هر وقت ایرادی وجود داشت خوشحال میشم یه جوری بهم بگید! در ضمن من زیاد پست نمیدم معمولا یه جایی که احساس کنم مفیده این کار رو میکنم و اتفاقا اگه کسی در هر جایی مطلب مفیدی ازش ببینم، ازش تشکر میکنم! :10:
هر کسی ممکنه اشتباه کنه! :8:
اره مجید لحنت خیلی خوب نبود منم بد برداشت کردم.در ضمن من حرف دوستمون رو تائید نکردم .من حدس زدم که این اقا با Phenom Quad Core 9500 اشتباه گرفته و قیمت این CPU رو گفتم.من حتی امروز صبح اول وقت بازار بودم و کل بازار رو گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد.هم شما هم دوست عزیزمون Pasargadd کارتون درسته.هم اشتباه پیش میاد و هم سوء تفاهم.لطفآ کوتاه بیایین.نقل قول:
من عذر میخوام!نقل قول:
ما که با هم مشکلی نداریم!
بابا بی خیال:10:نقل قول:
ما مخلصتیم دوست عزیز:11::11::11::11::11::11::11: