شما سایز رو 700 بزنید و اون یکی هم 700 درست میشه وقتی unlocat شد new simple drive بکنید فکر نکنم با این کار از حالت basic خارج بشه یک امتحان بکنید خبرشو بدید
Printable View
شما سایز رو 700 بزنید و اون یکی هم 700 درست میشه وقتی unlocat شد new simple drive بکنید فکر نکنم با این کار از حالت basic خارج بشه یک امتحان بکنید خبرشو بدید
بله متاسفانه همون اخطار تبدیل به dynamic میده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز هارد 4 تا Primary میسازه
یا اینکه سه تا primary می تونی بسازی و یک اکستندد که بتونی درایوهای بیشتری داشته باشی روی Extended
درایو آخری را پاک کن و یک Extended بساز و روی اون اکستندد هر چندتا درایور خواستی بساز
درسته حق با آقای لرد هست من دقت نکرده بودم همه پرامری هست و به همین خاطر این اتفاق میفته همونطور که گفتن درایو آخری رو پاک کنید و یه extended بسازید
ممنون از پاسختون. من الان به گفته ی شما درایو آخری حذف کردم طبق عکس زیر حالا که درایو D اکستندد میکنم فقط حجمش کم و زیاد میشه! درایوی اضافه نمیشه!نقل قول:
یه سوال با اینکار که اخلالی تو روند رید ایجاد نمیشه چون اون سه تا primary هستن و این درایوهای جدید که قرار ساخته بشه primary نیست؟
خوب حالا از اون درایو شرینک کنید یه عکس از managmet بزاریدنقل قول:
دوست عزیز حالا روی 1.4 tb راست کلیک کن و گزینه اول را بزن
گزینه ای جلوت میاد میگه Primary یا Extended
گزینه Extended را می زنی و Next می زنی تا تموم بشه
بعدش میای روی Extended درایو می سازی
نه مشکلی برای رید ایجاد نمیشه از همون extended شرینک میکند 3تا درایو دیگه میسازید که میشه logical drive
دوست عزیز بعد از اینکه گزینه اول New Simple Drive انتخاب می کنم اصلآ گزینه ای بنام Primary یا Extended نمیاد که من انتخاب کنم!نقل قول:
عکس مراحل بعد از انتخاب گزینه New Simple Drive قرار دادم:
ساخته شد باز هم primary شد؟