گرفتم عزیز.سیستم خوب پیشنهادیت تو پست 2 رو دیدم.اما این اقا ظاهرآ زیاد اطلاعات درباره سیستم نداره و همه چیز رو داره فدای CPU میکنه.نقل قول:
گرفتم عزیز.سیستم خوب پیشنهادیت تو پست 2 رو دیدم.اما این اقا ظاهرآ زیاد اطلاعات درباره سیستم نداره و همه چیز رو داره فدای CPU میکنه.نقل قول:
سیستم اول پیشنهاد شده آٔقای پاسارگارد خیلی بهتر و قویتره چرا اون رو انتخاب نمی کنید
تعصب روی intel و برندهای قدیمی.نقل قول:
ممنون از پاسخ گویی هاتون.
من مشخصات قطعات رو یادداشت تا برم پنجشنبه برم بازار و بخرم.
این داداشمون Vaioman گفتند که گرافیک GT 240 برای Full HD خیلی کمه.اگه واقعا پس از خرید به مشکل میخورم میتونم نهایتا تا 150 الی 160 پول گرافیک بدم. اشکال نداره(من که این همه خرج کردم این هم روش!!)(جمع کل از یک میلیون بیشتر نشه).نمی خوام سیستمی که توپه فقط بخاطر کارت گرافیک به هم بخوره(لطفا GT 240 رو به یک کارت گرافیک نهایت 150 الی 160 تومن که با Full HD ردیف بشه رو تغییر بدین)
داداش اگه امکانش هست green 530aeu که 67 تومنه را به یکی دیگر از مدل های GreenPower که ارزون تره تغییر بدین.اگه واقعا راهی برای تغییرش نیست ولش کن.
یک سوال مهم داشتم لطفا جواب بدین:ایم مادربوردی که نوشتین(asus p8h67) واقعا USB 3 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دستت درد نکنه.واقعا تو این دو روز زحمتت دادم.شرمدتم.خدا خیرت بده
cpu:INTEL i5 2300=220
mb:asus p8h67=175
ram:4gb(2*2gb)kingmax 1333=50
vga:gianward gts450 1gb=150
hdd:500gbseagate 7200.12=45
odd:liteon=24
power:green 530aeu=67
case:md121=30
m&k=15
speaker:creative a100=20
monitor:LG 2253tq=200
امکان تغییر پاور هم نیست.مادربرد هم usb3 است.
خواهش عزیز.هر سوالی بود تا اون جا که اطلاعات داشته باشم در خدمتم.نقل قول:
دستت درد نکنه.واقعا تو این دو روز زحمتت دادم.شرمدتم.خدا خیرت بده
آقا واقعا نوکرتم به مولا.
گرافیک رو که عوض کردی جمعش شد 996 تومن ولی میدم عیبی نداره.
فقط چند سوال:
1-این گرافیکی که نوشتین(gianward) به Full HD جواب میده؟
2-داداش این سیستمی که تو برام دادی رو جمع کنم چیز تمیزی درمیاد یا نه؟(عمری کارکنه و قطعات با هم سازگاری کامل داشته باشند)
3-اگه قطعاتی که شما گفته بودی رو تک تک از مغازه ها با کمترین قیمت بخرم خودم بلد نیستم مونتاژ کنم پس باید چی کار کنم؟(تو بازار مونتاژ میکنن؟شما میتونی منو راهنمایی کنین؟)
4-من سیستمم رو شب و روز روشن میزارم به نظر شما برای جلوگیری از ایجاد حرارت چیه؟
5-داداش این کیسی که برای من انتخاب کردی بی صدا هست با نه؟
6-آیا این سیستم من درآینده که قطعات جدیدی که میاد قابل ارتقاع هست؟(مثلا اگه بخوام کارت گرافیک بهتری در آینده بندازم)
7-به نظر شما اگه زور خودمو بزنم و کل بازار رو بگردم و تا اونجایی که نفس دارم چونه بزنم از 996 تومان چقدر کمتر امکان داره جمع کنم؟
8-داداش به نظر شما این سیستم جوابگوی نگهداری و اجرای تعداد زیادی برنامه های سنگین و ویندوز های کریستالی(مثل Vista) هست؟
9-اگه من این سیستم رو جمع کنم و مونتاژ کنم حتما باید ویندوز و برنامه ها 64 بیت باشه(نمیشه با 32بیت کار کرد)؟
10-2 تا از نقص ها و 2 تا از مزایای این سیستم رو میتونی برام بگی؟
اگه سوال هارو یکم بادقت و واضح توضیح بدی ممنونت میشم.خیلی چاکرتم.
داداش اگه OK نهایی رو بدی پس فردا(26/3/90) میرم بازار رضا(چهار راه ولیعر)جمع میکنم.
آقا پاسارگاد اینو بدون=============== خیلی نوکرتم
نقل قول:
با اجازه در برخی قطعات و قیمت ها تغییر ایجاد میکنم:
CPU: Intel Core i5 2300=210
MB: ASRock H67M-GE B3=130
RAM: Kingmax 2*2GB DDR3 1333MHz=48
VGA: Sapphire HD6850 1GB GDDR5=240
HDD: Seagate barracuda7200.12 500GB=45
ODD: Liteon DVDRW 24X=24
Power: Memonex Silent EX LowNoise 480W=52
Case: Green MD121=30
Monitor: LG W2253TQ=195
Speaker: Edifier M1250=14
Sum= 988
بله مشکلی نداره ولی در برخی عناوین مثله مترو یا کرایسی تنظیماتو باید کم کنین.نقل قول:
فقط چند سوال:
1-این گرافیکی که نوشتین(gianward) به Full HD جواب میده؟
از نظره من سیستم خوبیه.نقل قول:
2-داداش این سیستمی که تو برام دادی رو جمع کنم چیز تمیزی درمیاد یا نه؟(عمری کارکنه و قطعات با هم سازگاری کامل داشته باشند)
قطعاتو گرفتین میتونین به خدمات کامپیوتری نزدیکه منزلتون زنگ بزنین تا بیان براتون اسمبل کنن و حدوده 10 تومان در میاد.نقل قول:
3-اگه قطعاتی که شما گفته بودی رو تک تک از مغازه ها با کمترین قیمت بخرم خودم بلد نیستم مونتاژ کنم پس باید چی کار کنم؟(تو بازار مونتاژ میکنن؟شما میتونی منو راهنمایی کنین؟)
سیستمه خنکی هست به دلیل استفاده از تکنولوژی جدید و دمایه زیادی نداره.نقل قول:
4-من سیستمم رو شب و روز روشن میزارم به نظر شما برای جلوگیری از ایجاد حرارت چیه؟
کیسش با توجه به بودجتون انتخاب شده.میتونین magnumII بگیرین با قیمت 42 تومان.نقل قول:
5-داداش این کیسی که برای من انتخاب کردی بی صدا هست با نه؟
بله 100%نقل قول:
6-آیا این سیستم من درآینده که قطعات جدیدی که میاد قابل ارتقاع هست؟(مثلا اگه بخوام کارت گرافیک بهتری در آینده بندازم)
این قیمتا تقریبا کف بازار و باید اینارو پیدا کنین.نقل قول:
7-به نظر شما اگه زور خودمو بزنم و کل بازار رو بگردم و تا اونجایی که نفس دارم چونه بزنم از 996 تومان چقدر کمتر امکان داره جمع کنم؟
خیر 64 نصب کنین تا از تمام توان سیستم استفاده بشه.نقل قول:
8-داداش به نظر شما این سیستم جوابگوی نگهداری و اجرای تعداد زیادی برنامه های سنگین و ویندوز های کریستالی(مثل Vista) هست؟
9-اگه من این سیستم رو جمع کنم و مونتاژ کنم حتما باید ویندوز و برنامه ها 64 بیت باشه(نمیشه با 32بیت کار کرد)؟
نقص میشه به کیسش اشاره کرد و مزایا جدیدترین سوکت intel پشتیبانی از Ivy bridge.نقل قول:
10-2 تا از نقص ها و 2 تا از مزایای این سیستم رو میتونی برام بگی؟
آقا پاسارگاد خیلی نوکرتم.
دمت گرم واقعا شرمنده کردی.
فقط من رفتم در باره گرافیک های gainword تو همین سایت تحقیق کردم :بعضی از دوستان نوشته بودن:(که گرافیک های عالی و بی نقصی است اما تو هیچ کدام از بازار های ایران اصلش گیر نمیاد و واقعا میندازن به آدم).
پاسارگاد جون نظرت چیه؟؟؟؟
به نظرت برای کیس من بهترین گزینه gainword است؟؟؟
این مانیتوری که برام نوشته بودی LCD هست؟19 اینچ؟آیا Full HD هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا پاسارگاد چروک لباستم اتو بزنی هلاک شدم...
اصلا اصل و این چیزا نداره و فکرتونو مشغول این مسائل نکنین.
شما خیالتون راحت باشه مشکلی ندارن.میتونین دنباله evga هم باشین که اگر قیمتش همین حدود بود بگیرین.
ولی برای برد refrence زیاد خودتونو درگیر برند نکنین چون فرقی نخواهند داشت.
gianward هم جز بهترین کمپانیهای تولید کننده گرافیک و جز قدیمی ها است.
22اینچ.full hd.