سلامنقل قول:
بله هم تومنطقمون دیجیتال راه اندازی شده
هم با همون آنتن ودستگاه ست آپ باکس همه شبکه های دیجیتال رو دریافت میکنم ،همون آنتن رو وصل تلویزیون میکنم ولی چیزی نمی گیره
Printable View
سلامنقل قول:
بله هم تومنطقمون دیجیتال راه اندازی شده
هم با همون آنتن ودستگاه ست آپ باکس همه شبکه های دیجیتال رو دریافت میکنم ،همون آنتن رو وصل تلویزیون میکنم ولی چیزی نمی گیره
پس نتيجه ميگيريم اين مدل گيرنده ندارهنقل قول:
شما تلويزيونت ساخت مالزيه؟
چون ساخت مالزي ها متاسفانه دريافت ديحيتال ندارن
سلام منم تازه D5000 خریدم
تو سایت مالزی هم رفتم فعال نبود جلو موارد SYSTEM همش dvt ها no بود
ولی سامسنگ اروپایی همین D5000 گیرنده دیجیتالش فعال بود.
من فقط خواستم بپرسم که سخت افزارش رو داره و فعال نیست یا اصلا قطعه سخت افزاریش رو نداره
اگر داره کسی بلده قطعه رو فعال کنه؟
یا راهنمایی کنه؟
میشه Frameware ایران رو روش اجرا کرد؟
نه عزیزم فریمور ایران رو اگر بریزی روی تلوزیونت ممکنه بعضی از قابلیتهای تلوزیونت مثل فلش وو.... از کار بیفته و شامل گارانتی هم نمیشه. بنظز من تا مشکلی نداردی الکی اپدیت نزنید. :10:نقل قول:
با سلام:لطفا نحوه فعال نمودنمنوئ سروئس را در lcd lg lb5r را برايم توضيح دهيد.
من توی تاپیک زیر آموزش فعال سازی سرویس ها و تیونر دیجیتال رو دیده بودم که با یک نرم افزار مخصوص و اینترنت تمام سرویس های مورد نظر رو فعال کرده بود .
و توی راهنمایی گفته بود که تیونر دیجیتال داره و مسدود شده اگر از این نرم افزار استفاده کنی می تونی تیونر دیجیتال رو فعال کنی و چند نفری که این کار رو انجتم داده بودن موفق شدن
شما دوستان محترم نظرتون چیه منم انجام بدم؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499721&page=3
سلام 40d5000دارم که گیرنده دیجتال کار نمی کنه اگه کسی چیزی پیدا کرد ونتیجه گر فته به من نیز کمک کنه به تشکر ir100354
سلام هیچ کدوم از دوستان تست نکردن با نرم افزاری که معرفی شده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499721&page=3
آقایون ما هم تازه ua40d5000 گرفتیم گیرنده دیجیتالش تو لیران فعال نیست.خودتونو خسته نکنید
قابل توجه دوستانی که مدل ua..d5000 مالزی از بانه خریدند.تیونر این مدل mpeg2 است و تیونر ایران mpeg4 میباشدکه هیچ راهی جز خربدن ست تاپ باکس ندارید پس گول سرچ آن را نخورید.با چند بار وارد شدن در منوی مخفی بدلیل نا هماهنگ کردن شما در برنامه های آن و ناهمخوانی هنگ می کند و دچار آسیب می شود.( هزینه از80000 تومان شروع می شود تا 250000 تومان)پس فقط برای فارسی کردن آن وارد شوید.گول فروشنده را نخورید چون دیجیتال دارد ولی برای عراق...جلوی ضرر را از هر جا بگیری منفعته.