عزیز دل نمیدونی اظهار نظر نکن .من خودم تو کار وسائل مخابراتیم بیشتر از 90 درصد تجهیزات بی تی اس و سویچها ساخت نوکیا و بقیش ساخت اریکسون و جدیدا هواوی چینهنقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
لطفا بدون اطلاعات کافی صحبت نکنید
Printable View
عزیز دل نمیدونی اظهار نظر نکن .من خودم تو کار وسائل مخابراتیم بیشتر از 90 درصد تجهیزات بی تی اس و سویچها ساخت نوکیا و بقیش ساخت اریکسون و جدیدا هواوی چینهنقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
لطفا بدون اطلاعات کافی صحبت نکنید
اين طوري بهتره قاطع صحبت كردن تاثير بيشتري داره
این مال خیلی وقت پیشه الان تمام گوشی هی جدید آنتن دهیشون عالیه
سلام
وقتي كه يه دونه گوشي نوكيا داشته باشيد و حتي توي بيابون هم آنتن بده و البته قدرش رو ندونين و خر شين برين بدين يه سوني اركسون w800 بخرين مثل من .... و اون موقع باشه كه هي بزنه Only emergency call قدر نوكيا رو ميدونين ...
سامسونگ هم كه اصلا بيخيالش :) ارزشش رو نداره !
در مورد اون تجهيزات مخابراتي اين دوست عزيز راست ميگه ! نوكيا غول اين صنعت هستش ! بعد شما ميگي ... برو بابا با همون سامسونگت حال كن :)
بيخود نيست كه معتبر ترين مارك جهاني همين نوكيا هستش :) يه چيزي بوده ديگه عمو جون
1 این تاپیک واسه 2 ماه پیشهنقل قول:
نوشته شده توسط Rascal
2 من هم ن70 داشتم و هم ک750 دارم جفتی خط دهی هاشون عین هم بودن پس بی دلیل حرف نزنید و من دانشجو اراکم تو راهجرد ن70 من خط نمیداد (قبل) ولی و550 من( 2 ماه بعدش) حد اقل زنگ میخورد که بازم گوشی های دیگه خط نمیدادن
3 این چه طرز حرف زدنه نیومدیم که دعواکنیم
4 دیگه الان انتن دهی ها مثه همه در مورد گوشی های سر یه چیزای دیگشون بحث میشه
در ادامه صحبت دوستان...
این سه مدل گوشی یعنی نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ بیشتر از برندهای دیگه اینجا استفاده میشه وگرنه گوشی های دیگه هم هست...با این حال مطمئنا و بنابه تجارب زیاد سامسونگ در رده آخر!!
پس اینجام رقابت اصلی بین نوکیا و سونیه!
بین این دوتا میشه گفت در کل آنتن دهی نوکیا بهتر...این رو بازم نسبت به گوشی های دیگه تجربه کردم.
بنابراین با قاطعیت نوکیا > سونی > سامسونگ.
بنده ن70 هم داشتم و با قاطعیت میگم برابر هستن
نقل قول:
نوشته شده توسط blacksun
تایید میشه ...
کار اصلیه شرکت نوکیا طراحی پروتکل شبکه های بیسیم هست.
نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
سلام
خسته نباشيد :rolleye:
ترجيح ميدم جواب ندم ! انشاالله به مرور زمان به راه راست كه همون خريدن نوكيا هستش هدايت شويد :biggrin:
من خودم اول یه سامسونگ خیلی قدیمی داشتم SGH-800 هم دوره 3310 بودش
بعد یه 3100 خریدم
بعد زیمنس cx65
الان هم k 750 دارم
خداییش بی تعصب می گم از k750 بیشتر از بقیه راضیم سامسونگ قدیمیه هم خوب بود ولی زیمنس عجیب غریب بود
تو بعضی جاها که همه انتن میدادن اون نمیداد ولی بعضی جاها که همه می مردن اون آنتن می داد
نوکیا هم معمولی بود.